Nem. Veretős, felvágós, hatalmi aroganciát sugároz. Tök nehéz, elsűllyed a sárban. A tengelytávjához képest kicsi a hasmagassága. A csicsa fényezését is félteném.
Inkább Mitsu L400 4x4 (sajnos már azok is rém öregek). Vagy ha a ruszkik jó minőségben gyártanák az UAZ Buhankát vagy Hunter-t, akkor olyat. Esetleg Iveco 4x4 daily, az talán még gyártásban van, és remélhetőleg minőségi is.
Sajnos, szerintem, manapság autó helyett csilivili csicsa túlkomplikált ékszerdobozokat gyártanak qrva drágán.
Ne nyisd meg: egy csilli-villi 2023-as Chevy Silverado van a videón.
Tipikus amerikai divatpickup, munkára irreálisan drága és nem is optimális, gazdasági öngyilkosság lenne egy ilyet venni Magyarországon.
Egyrészt tőlünk ez a márka már kivonult. Másrészt tanyára szerintem felesleges a fa berakás, a bőr ülés és hasonlók...
Céges autóként jó pár évig használtam egy Mitsubishi L200-ast. Semmi nagy extra vagy luxus, de egy teljesen jó célgép. A Mátrában hatalmas sárban is elboldogultam vele az erdei utakon. Szerintem egy tanyán is jó lehet. A platóra is bármit fel tudsz dobni.
Nem láttál még akkor igényes tanyát, amibe valóban bele van ölve a sok millió.
"Nem láttál még akkor igényes tanyát, amibe valóban bele van ölve a sok millió."
Ez most hogy jön ide? Csak mert azt írtam, hogy egy munkagépbe nem kell feltétlenül a rózsafa berakás? Felőlem szállíthatod a szellőztetett bőr ülésen is a disznóganét. De ez nem igényesség kérdése, hanem hülyeségé! Kb mintha valaki a nívópálcáról húszezresekkel törölné le az olajat arra hivatkozva, hogy ő igényes. Egyszerűen nem arra való.
De ha ennyire tudod, hogy mit szeretnél a tanyádra, akkor mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!