Miért dudálják le azt, aki nem indul el egyből a zöld lámpánál?
Figyelt kérdés
Nem elfelejtett, vagy nem arról van szó, hogy nem tudja, hogy a zöldnél indulni kell. Én pl friss jogsis vagyok és sajnos még néha lefullad a kocsi. Ezzel meg csak jobban stresszelnek. Két másodperccel később érnek be a munkába, mert nem egyből indultam, ezen meg így felcseszik magukat... Nem mindenki vezet profin.2023. jan. 13. 06:53
31/32 anonim válasza:
Lehetne rosszabb is, legalább nálunk nem akkora divat hogy egymást gyepálják az autósok.
32/32 anonim válasza:
Akkor tudsz egyből indulni, ha te vagy az első, mert már egyesbe teszed sárgánál. Ha 3. vagy hiába dudálnak mögötted, mert pont akkor ért a zöldhöz. Hát ez ilyen beszólásjellegű, de azért más, amikor röviddel figyelmeztetnek, meg más, amikor vki rátenyerel, na az barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!