Ford mondeo 2016-os három napja lett vásárolva ,leállt nem indul azt mondja a Szerelo hogy átugrott a vezérlés ,tanácstalan vagyok mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2022. nov. 22. 20:04
1/25 anonim válasza:
Attól függ, hogy teker. Mert ha tényleg vezérlés az nem kevés lesz. Hány km van benne?
2/25 A kérdező kommentje:
296000km van benne ,teker az auto csak nem indul el ,azt mondta a Szerelo gépre rakta hogy valami nincs összhangba valamivel és ez tuti hogy vezérlés ugrott át !
2022. nov. 22. 20:16
3/25 anonim válasza:
majd az eladó fizeti a javítás min 50% mert ez nem rejtett hiba , keress egy ügyvédet
4/25 A kérdező kommentje:
Nem cserélt rajta vezérlést időben,és így adta el nem gondolnám hogy ez az én hibám
2022. nov. 22. 20:20
5/25 anonim válasza:
Amennyiben jelezte, és ennek tudatában írtad alá az adás-vételi szerződést, onnantól a te felelősséged, és a javítás téged terhel.
Ha az eladó nem jelezte, hogy a vezérlés cseréje elmaradt, akkor felelősségre vonható.
6/25 anonim válasza:
300 ezer km egy 6 éves autóban?
Mire számítottál?
7/25 anonim válasza:
#6 Nem gáz,volt már 8 éves félmilliót futott autóm,soha semmi baja nem volt. (mert kicseréltettem rajta a vezérlést(is))
8/25 anonim válasza:
Mi a baj ha a 6 éves autóba 300000 van? Az ember azert veszi hogy hasznalja, es ne a garazsba rohadjon el, nem? De🤷♂️
1 éve vettem 0km-el az autot most 30.000 van benne, mert használom, ezert vettem.
9/25 anonim válasza:
#8 Megvettem 0km-rel, még nincs egy éve, és 45000 van benne…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!