Van egy autóm, nem indul be, rossz műszaki állapotban van amúgy is kívül-belül. De már kifizettem a biztosítást, meg mindent rá. Mit lehet tenni, hogy ne kelljen többet fizetnem rá, és visszakapjam az éves biztosítási díjat?
November 6-án volt az éves biztosítási forduló, és én buta megkötöttem még október elején egy évre be is fizettem.
Júliusban le is vizsgáztattam. :(
Most nem indul be, szerintem az akkumulátor bemondta az unalmast..
Mit tudok csinálni, hogy jövőre ne kelljen többet fizetnem rá pl. adókat, és lehetőleg visszakapjam az éves biztosítási díjat időarányban?
Nem szeretném többet használni.
Eddig is májusig használtam csak, aztán egyre kevesebbet, szeptember óta 3x néhány kilométerre. Többet nem szeretném használni, utálok vezetni Pesten.
Attól függ milyen autó, mennyire "értékes".
Bontós ingyen elviszi trailerrel, neked csak el kell menned a papírért, azzal elmenni egy ocsmányirodába és lejelenteni, hogy az autó le lett adva bontóba.
Aztán írni a biztosítónak, bontási igazolást elküldeni és visszakapod a pénzt időarányosan.
Amúgy meg lehet hirdetni hibás autókat is bárhol... jófogás, hahu, facebook marketplace, facebook autós csoport.
Csak kérdés mennyit kapnál érte és kellene-e valakinek.
Milyen autó amúgy ha nem titok?
Utánanéztem használtautó.hu-n
Vannak sérült eladó autók egészen nagy összegekért árulják őket! Ráadásul az enyém nem is oly szinten sérült, mint ezek a meghirdetett autók!
Meghirdetem 399.000-ért hátha elviszik
Az akkumulátor szerintem lemerült.. (talán?)
Hogy tudnám megjavítani, hogy beinduljon? Ha bebikázom menni fog? Vagy fel kell hoznom a lakásba tölteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!