Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vásároltam egy autó amely egy...

Vásároltam egy autó amely egy Renault Scenic II 1.5 DCI motor nos a problémám az volna vele hogy első indításra nem indul viszont második indításra egyből de akkor dob egy nagy kékes fehér füstöt. Tanácsotok van esetleg? Mi a probléma?

Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

A kékes füst olajat jelez az égéstérben (gratulálok a vásárláshoz), nem biztos hogy köze van az első sikertelen indításhoz. Az lehet azért is, ha elengedi a nyomást.

Ha mégis köze van hozzá, akkor viszont kétpofára zabálja az olajat, teljes generál, vagy motor csere (amelyik olcsóbb).

Első körben mutasd meg egy szerelőnek ha már vételkor ezt nem tetted meg.

2022. nov. 14. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:
92%

Lehet csak izzítóhiba a nemindulás, a kék füst meg a gagyi jenki borgwarner turbó.

Új középrész 30 körül van.

Cseréje elég egyszerű.

2022. nov. 15. 04:09
 3/3 anonim ***** válasza:
88%

Turbó is lehet

1.4 HDI-n láttam olyat, hogy a lapátok már bele értek a házba és hol indult hol nem az autó.

2022. nov. 15. 05:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!