Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vesznek az emberek...

Miért vesznek az emberek vadiúj dízel S mercit?

Figyelt kérdés
Azért aki vadiúj S osztályt vesz az valszeg nem egy csóró figura, akkor meg miért érdekli a fogyasztás ennyire? Vagy miben jobb még a dízel? Mert teljesítményben már rosszabbak mint a benzines s450 vagy s500.

2022. dec. 31. 17:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hosszabb utakra. Nem mindenki azért vesz kocsit, hogy gyorsulási versenyt rendezzen vele...
2022. dec. 31. 18:02
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Az elméleted megbukott: nem csak a csóró figurákat érdekli a fogyasztás.
2022. dec. 31. 18:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék,semmi bajom a dízellel, csak eddig úgy voltam vele, dízel autó azért kell, hogy olcsón tudjon járni vele az ember, aztán az S osztály meg alapból kb az a szint újonnan, amit csak olyan tud megvenni, akinek nem számítanak a pár százezrek/pár milliók, ezért kérdeztem.
2022. dec. 31. 18:13
 4/13 anonim ***** válasza:
97%

Például a nyomaték miatt. Meg amúgy is, attól hogy gazdag miért ne érdekelhetné a fogyasztás? Aki a kicsit nem becsüli.....

Például évi 50-60ezer km-t pályázik ott már számít, akár egy milliót is meg tud spórolni.

2022. dec. 31. 19:03
 5/13 anonim ***** válasza:
88%

Én akiket ismerek és tehetősebbek, nem azért azok, mert nem számít nekik a pénz és mindenre szórják ész nélkül. Épp ellenkezőleg, ők azok, akik minden fillért megfognak, amit csak lehet.

A dízelnek a karakterisztikája is kellemes a mindennapi használatban. Egy nagy, két tonnás bódéban ez főleg igaz. Nem kell pörgetni. Hanem szép csendesen csak rálépsz a gázpedálra és kulturáltan odább áll. Ma már persze a nagy köbcentis turbós benzinesek is jobbak ebben, de a nyomatékuk nem nagyobb, mint a dízelé. Ahogy írtam, nagyobb tömegnél ez meg különösen számít.

2022. dec. 31. 19:15
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy aki gazdag az azért is gazdag mert tud takarékoskodni. Aki egyből elszórja a pénzt abból sohasem lesz gazdag.
2022. dec. 31. 19:57
 7/13 anonim ***** válasza:
84%

Aki gazdag, az pont azért gazdag, mert tud bánni a pénzzel.

Ha elmegy 8l gázolajból, miért akarna 15l benzinnel kózlekedni?

Amúgy meg az S merci nem versenyautó, sokkal jobban illik hozzá egy csendes dízelmotor.

2022. dec. 31. 20:02
 8/13 anonim ***** válasza:
86%
Előttem jól leírták. Ha 200ezer a havi fizud és elvered az egészet, akkor a 2 milliós fizut is ugyanúgy elvernéd és hónapról hónapra élnél. Spórolni kell ott ahol tudsz akármennyi pénzed is van.
2022. dec. 31. 20:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Minekután ezek többnyire pálya/utazóautók, így nem elhanyagolható tényező a hatótáv.
2022. dec. 31. 21:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A vételár csak egy dolog, egyszer kell kifizetni. A fogyasztás viszont 15-20 év múlva is mérvadó lesz, akkor is ki kell perkálni a többletet, ha sokat eszik.
2023. jan. 2. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!