Miért vesznek sokan Volkswagen Passatot?
Arra gondolok, hogy sok vállalkozó (aki megtehetné), hogy sokkal jobb autót vesz magának. Nekem három ilyen ismerősöm van, mind a három vállalkozó, és újonnan vásárolták. Pedig nem is ismerik egymást. Cégek előtt is szoktam látni passatokat, a konditerembe ahova járok jár néhány cégtulaj, egy jó részük passattal. A másik ilyen autó a Skoda Superb.
Persze tudom, hogy jó autók és felső-középkategóriásak, és full extrásan elég drágák is, de miért vesznek az ilyen emberek full extrás passatot vagy superbet amikor simán vehetnének full extrás BMW-t, Audit, Mercedest, stb.
mert neki az tetszik, vagy a fene tudja.
Egy bömös szervíze is drága, nem csak a passaté, és szeritnem drágább is, na meg nem is egy árban van a két autó.
Én is imádom a passatot. Ennyi
kinek mi a jó, kinek mi tetszik, és persze a flotta kezelés sem mindegy.
Sok perimum autó céges....
"A kérdező kommentje:
Oké olcsó fenntartani de aki ennyiért tud új autót venni, sőt többért is tudna venni azt szerintem nem zavarja ha egy kicsit többe kerül a fenntartása."
Má hogyafaxbane?!
Értelmes ember nem olyan alapon választ autót, hogy drágább legyen, mint a szomszédé, hanem hogy gazdaságos legyen.
Nyilván van egy elvárás a motor/kényelem/méret/megjelenés terén, és ha ez megvan, akkor miért választaná bárki is a drágább fenntartásút? Persze Magyarországon ezt sokan még nehezen értik meg, de majd előbb-utóbb talán ott is megjön az emberek esze.
... mert kategóriájában az etalon.
A Golf-ra ugyan ez igaz.
A VI-os Passat az egyik kedvenc autóm, szóval én is ilyet vennék ha megtehetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!