Miért vesznek drága luxusautókat (Pl. : Mercedes, BMW, Audi),4 hengeres vagy/és dízel motorral?
a dízelolajat elszámolják költségként a tulaj vállalkozásnál, így csalják az áfát.
benzinnél az áfa NEM vonható le.
Nekem mindig dízelautóim voltak.
Szeretem a dízel hangját.
(Na meg a tankolásnál sem utolsó szempont!)
Én is elmosolyodok,amikor hallok egy ilyet.Szerintem ezen márkákon belül,a felsőbb osztályok,amik figyelemre méltóak.BMW 5,6,7.Audi A5,A6,A8...Stb.
Nem pontosan,de ezek alatt kezdődnek valahol a macskajancsi autók,ahol nem is a minőség,hanem inkább a vállalat jó marketingje és reklámja okán veszik őket.Elérhető áron kaphatóak meg nem sok ember jár velük,meg ugye szeretünk presztízs kérdést csinálni az autónkból is.Ezért történt az,hogy a kis gatyánkra is milliós hiteleket vettünk fel egy autó miatt.
Miért nem azt kérdezed hogy miért gyárt a BMW, Mercedes, Audi szutyok dízelmotorokat?
Tessék kipróbálni egy 3.0 TDI-t és utána fejtsd ki a véleményed róla itt!
Mindenki ezzel a dízel sz@r dumával jön! vicc
az egész!
Nekem 2.5 Tdi Audi A6-om van és álom ahogy kinéz az autó, és megy hozzá a dízel kerregése, óriásit gyorsul és nem eszik 7 liternél többet!
Hatalmas bőrülései és a full extra miatt választottam nem azért mert a hangja ilyen!
De ha nagyon érdekel akkor próbálj ki egy új Passatot 1.6 benzines és egy 1.6 cr td motorral! Meglátod hogy ég és fold a különbség!
kérdező
a mercedes hol luxusautó?? egy a merci hol?
egy 1-es bmw, 3-as hol luxusautó?
audi a1, a3 hol luxusautó
ha full extárs akkor se luxus ...
egy 7es fullos, egy a8 fullos, egy s fullos
ami a legjobb: lexus ls; ezek már tényleg közelítenek a luxushoz, de nem egy rolls !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!