Miért nem vezetik be minden kúton az automata tankolást?
Figyelt kérdés
Mintha nem lenne rá pénzük a vállalatoknak. A MOL is most épített egy hatalmas campust Budapesten, de visszaadni meg nem tudnak nagy pénzből a kúton. Egy az, hogy kényelmesebb lenne tankolni, a másik pedig, hogy nem kellene azzal foglalkozni, hogy túl ment 15 forinttal, van e nálam apró, nincs apró, nem tud visszaadni. Megadnám, hogy kereken 20.000 forintért szeretnék tankolni, akkor kereken 20.000 forintnál állna meg. Plusz nem alakulna ki nagy sor a fizetés miatt, a kút munkásainak kényelmesebb lenne a munka, mert csak a hot-doggal, egyéb termékekkel kellene foglalkozniuk, mellette a pénztárgép kezelésével nem.
Hát. És? nem vagyok olyan hülye hogy bezárt kúton próbálkozzak.
1100 méterre van ahova járok. 0-24. :D :D :D
2022. dec. 25. 21:15
43/58 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy egy komplett kasszát kell tartani a kútfejnél trezorral, mechanikával, vagy egy egyszerű kártyaolvasót.
2022. dec. 25. 21:15
44/58 anonim válasza:
Az is jó pár helyen ahol van kártyás automata fej, külföldiában főleg. ugye a kártyát előbb húzod le sok ilyennél, na az zárol mondjuk 120 eurót amit majd pár nap múlva kapsz vissza. :D :D
2022. dec. 25. 21:44
45/58 anonim válasza:
Egyre izzadságszagúbbak pszicho-patás barátunknak a napi véleménymegmondó-mindenkihülye kérdései. Lassan már unalmas lenne a fórum nélkülük.
Valahogy mindig felpörgeti magát a Chemotoxszal lefújt háton pörgő csótány állapotáig...
2022. dec. 25. 22:58
46/58 A kérdező kommentje:
Szerencse, nem rajtatok függött, hogy megépítik-e az első autót, mert még mindig szekéren közlekednénk, mondván, hogy minek az autó. Lényegében az ilyen "minek az", "fölösleges az" típusú emberek semmit nem hoznak létre az életben, ellenben használják naponta azokat az eszközöket, amiket mások viszont megalkotnak, tehát eléggé furcsa ez is. De ha nektek így a jó, akkor csináljátok felőlem.
2022. dec. 26. 09:00
47/58 anonim válasza:
Te tényleg ennyire beteg vagy? Nyilvánvaló hogy az autó nem fölösleges és mindenki számára hasznos, viszont ezek a kútfejek csak a hozzád hasonló analfabétának jelentenek előnyt, a normális embereknek és a benzinkutaknak semmilyen hasznot nem hozna.
De egyébként te, mint fejlődő, korral haladó elme, milyen hasznos dolgot hoztál létre amit mások naponta használnak?
2022. dec. 26. 09:22
48/58 A kérdező kommentje:
Nem sokmindent hoztam én sem létre, de legalább nem utasítom el élből azt, ami jobb, modernebb, kényelmesebb, hogy aztán mégis használjam, ezzel kiröhögtetve magam. Ez itt a lényeg, nem a "minek az" stílus. El lett mondva, hogy meg lehet csinálni úgy is a kutakat, hogy fele automata, másik fele nem, mindenki szabadon választhat. Akkor most ebben is mi nem tetszik? Hogy választhatsz? Mi nem tetszik? Másoknak is meg akarod mondani, hogy márpedig nem kell automata nektek sem? Olyan vagy, mint egy 80 éves öregember, aki a telefont sem tudja kezelni, aztán rámondja, hogy minek az.
2022. dec. 26. 09:39
49/58 anonim válasza:
Dániában csak automata kutak vannak, szóval egyáltalán nem lehetetlen a dolog. Én nagyon szeretem. Zárol egy összeget a kártyádon, a tankolás után annyit von le, amennyi a tankolás volt.
Ahol shop van, ott sem kell bemenni, de ha kp-val akarsz fizetni, akkor azt is tudsz a kasszánál.
Magyarországon szerintem azért nem működne, mert sok a digitális analfabéta. Meg sokan áfás számlát kérnek. Stb.
2022. dec. 26. 09:48
50/58 A kérdező kommentje:
Az áfás számla is megoldható, van pár videó a YouTube-on, ahol éppen mutatják, hogy hogyan lehet kérni automatán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!