Mit gondoltok erről? Mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Főúton éjszaka haladtam refivel, mikor jött szemből egy autó, ezért refi le, mivel emelkedőn mentem felfele, így ha még jól is van neki beállítva a fényszóró magasság akkor is vakít a lámpája, szinte semmit sem láttam, mikor hirtelen megjelent egy vadállat tetem az úton. Szerencsére kisebb volt és szerencsésen “elhelyezve”, ezért kicsit a másik sávba húzódva mielőtt odaérne mellém a szembejövő, két kerék közé tudtam venni, de mi lett volna ha nagyobb vagy máshol van. Addig ugye nem jött szembe semmi és refivel mentem, ez meg a pech része, hogy pont ott jönnek szembe és kanyar, ezért nem látni előre. Így utólag gondolkodom, hogy kellett volna hívni valakit hogy rakják el onnan, mert balesetveszélyes? De akkor meg lehet rám fogják, hogy fizessem ki a vadat stb., pedig nem én ütöttem el.ma 00:00
1/1 A kérdező kommentje:
Na meg ha lassítottam volna, akkor pont ott megyünk el egymás mellett a szembejövővel, ahol a vad van és nem tudom kikerülni. Eléggé szerencsés voltam na
ma 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!