Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csinálnátok ebben a...

Mit csinálnátok ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Néha, hogyha egy kicsit egyedül akarok lenni, ki akarom szellőztetni a fejem, akkor el szoktam menni sétálni a ház mögötti erdős területre, mert ott nagyon szép a táj.Ezt elég gyakran csinálom kb.hetente.Azonban van a faluban néhány ember, akinek ez szúrja a szemét, mert azt hiszik, hogy kukoricát járok lopni, mert sok szántóföld van arrafelé.Múltkor az egyik észlény észrevett, hogy arra sétáltam és elmondta apámnak, aki hitt neki és leszidott.Vicc!!!!Azóta csak akkor járok arra, ha nincs kint senki.Ma délelőtt megint arra jártam és ugyanaz az ember pont kint volt és észrevett.Mit mondjak itthon apámnak, ha megint árulkodik ez az emberke.Én tényleg nem lopni járok.Hihetetlen, hogy a 21.században az ember nem mehet ki sétálni, ha szüksége van rá, mert egyes idióta emberek azt hiszik, hogy ha valaki egy szántóföld melletti erdős részen sétál, akkor az csak lopni akarhat.Nekem kellemetlen.
2023. júl. 29. 13:06
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Ne idegeneknek panaszkodj, hanem az illetőt csavard le. Ha nem mered, akkor meg ne itt rinyálj.
2023. júl. 29. 13:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Le kell szarni az ilyen embereket, frusztráltak csak. Apádnak mondd meg hogy sétálni jársz, ha nem hisz neked akkor legközelebb menjen utánad.
2023. júl. 29. 13:23
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Vigyél kutyát alibinek (kutyasétáltatás). De amúgy tényleg szörnyű ennyi paranoid hülye körülöttünk :((
2023. júl. 29. 13:37
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
Az, hogy apád sem megvéd, hanem leszid, elég komoly jelzése a problémának.
2023. júl. 29. 13:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Annyira nem is tudom óvodás ez a helyzet, de most megint beégek
2023. júl. 29. 13:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
De kérdezd már meg jóapádtól, hogy mi szükséged lenne arra a lopott kukoricára, és ha loptál szerinte, akkor mutassa már meg, hogy hol van?Apád sem gondolkozik?
2023. júl. 29. 14:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem erőssége a gondolkodás az biztos.Meg most érted azt is gondolhatja, hogy már eladtam vagy ilyesmi xd.Egyébként nekünk is van kukoricánk :D.De milyen beütése lehet annak az embernek, aki egyből ilyenre tud gondolni, mert szerintem az fel sem merült benne, hogy csak egy kis nyugalomra vágyok és azért sétálok arra, de a magyar ember ilyen sajnos egyből rosszat feltételez....
2023. júl. 29. 14:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#7 Hát, egy ilyen kis faluban csak tudnának róla, ha (lopott) kukoricát árulnál, nem? :D
2023. júl. 29. 16:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Nyilván nem a faluban kezdeném el árulni, ahol mindenki ismer :D
2023. júl. 29. 17:06
 10/10 anonim ***** válasza:

#9 Aha.Hát akkor nem tudom mit mondjak, ha még te is azon gondolkozol, hogyan tudnád apád hülyeségét igazolni.

Akkor meg csak ott tartunk, hogy találkozott volna már otthon a lopott kukoricákkal.

2023. júl. 29. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!