Mit csinálnátok egy igazán kilátástalan,szorult helyzetben?
Honnan tudjuk amíg nem kerülünk olyan helyzetbe?
Most komolyan?
Hülye kérdésed van és másokat hülyézel.
Gratulálok. :)
Először is miért lenne hülye kérdés?Bármikor bele kerülhetsz egy ilyen szituációba,még akkor is ha ezt most elképzelhetetlennek tartod.
Másodszor,melyik gondolatomnál érezted azt,hogy lehülyéztelek?
Olvasd el a kommented értelmezd megtudod.
Nem kerülhetek ilyen helyzetbe és te sem, ezt te is tudod, nos ezért hülyeség a kérdésed, de ha véletlenül mégis honnan tudnád, hogyan fogsz viselkedni?
Na jó éjt.
Csak hogy egy válasz is jöjjön a kötekedés helyett:
Egyrészt, az a nagy cápás dolog elég kamuszagú. A cápák nem követnek csakúgy egy csónakot napkig meg ilyenek, nem lukasztanak ki hajókat. Ha tudod az esetek nevét, keress rá youtubeon Marcelloontour csatorna sztem feldolgozta, de nem tlaálom a konkrét videót (mert nem tudom az eset nevét).
Node
Vlaószínűleg mindent megtennék a túlélésért. Hog ymiért? mert nincs más opció. Vannak dolgok amiket képes vagyok feladni, de az életet feladni semmi értelme. Ha az a lehetőség, hgoy biztosan meghalok, vagy talán meghalok, egyértelműen az utóbbit választom.
Az más kérdés, hogy a "minden tőlem telhető" nem túl sok, tekintve, hogy elég kevés túlélő skillel rendelkezem:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!