Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ilyen helyzetben mit csinálnátok?

Ilyen helyzetben mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Ez az utolsó évem ebben az osztályban és alig tudtam valakivel beszélni pszichológiai gondok miatt de van egy osztálytársam akit nagyon birok és jóba szeretnék vele lenni de nem merek csak úgy oda menni. Ti mit csinálnátok? (Mind ketten fiúkvagyunk)

tegnap 22:55
 1/2 anonim válasza:
Egyszer odamennek pl megkerdezni a hazit, es utana abbol parbeszedet kezdemenyezni. ne rogton ilyen mely gondolatokba hanem hogy mizu stb tanultal e erre arra a dolgozatra barmi es naprol napra vagy minden masnap folytasd es keress temakat amivel jobban megismered es egy ido utan csak jon magatol.
tegnap 22:58
 2/2 anonim válasza:
Szerintem az őszinteség a legjobb, odamész és megmondod neki, hogy az osztályból te vagy az egyetlen akit bírok, suli után is maradjunk már barátok. Ha így mondod neki, hogy te vagy az egyetlen akit jobban bírok, szerintem jól fog esni neki. :DD
tegnap 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!