Mit csinálnátok ilyen helyzetben?
Szóval az a helyzet, hogy az exem depressziós. Most jöhetne a kérdés, hogy "nem mindegy az már nekem?". Mindig is kedveltem a fejét, még miután szakított is velem, csak azután kezdett megváltozni. Mivel a rengeteg külső zavaró tényező miatt kellett szakítanunk, nem zártam ki a barátság lehetőségét, mikor felajánlotta.
Egy héten 2-3x beszélünk és én gyakrabban keresem. Ha írok akkor mindig válaszol és sokszor érezteti/utal rá, hogy örül, hogy keresem. Minap elmondta egy elég mély beszélgetés után, hogy egyedül érzi magát és a barátai sorra eltávolodtak mellőle. + velem is keveset beszél.
Tudom, hogy a családjával se minden oké és kezdem félteni, mert nem akarom, hogy teljesen bezárkózzon. A gond csak az, hogy félek, hogy véletlenül megint beleszeretek.
Ti ilyen helyzetben mit csinálnátok? A saját érdekeiteket néznétek és ugyanolyan ritkán keresnétek, vagy inkább próbálnátok segíteni rajta és gyakrabban írnátok/hívnátok fel?
17/l
Nehogy beleszeress! Te jó ég! Hülyeséget mond első! Csak lehúz, tönkrevág, energiát szív el!
Aki ki akar jönni a hülye idióta kis depijéből, az tesz érte! Elmegy orvoshoz, felkeres egy szakrendelőt, tesz érte! De az ilyenek csak panaszkodni tudnak!!! Tenni egyik sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!