Miért nem vezetik be minden kúton az automata tankolást?
BTW tescoban szeretem az automata kasszát, de a benzinkúton nem zavar hogy dolgozik ott egy pénztáros.
Téged MIÉRT zavar?
Azért találták ki a bankkártyás fizetést.
Lehet nem hallottál még róla de van ilyen és nem kell sose vissza adni egy forintot se.
"Miért nem vezetik be minden kúton az automata tankolást?"
Egyrészt azért, mert a shopból is bevétele van a kútnak. Nem véletlenül kérdezi meg a pénztáros, hogy kérsz-e kávét vagy süteményt. Aki nem megy be, az ilyen szempontból elveszett, mint vevő. Miért költsön a cég olyasmire, amitől csökkennek a bevételei?
Másrészt egy kátyát elfogadó oszlop egészen más beruházás, mint egy készpénzt elfogadó és visszaadó automata. És az emberek nagyrésze ma már kártyával fizet.
Kevés olyan töketlen van, aki ragaszkodik a kézpénzhez, de nem tart magánál aprót, mert az olyan izé.
Jajj, ezek a kifogások. Még Görögországban is automata kúton tankoltam, pedig Görögország kb. annyira jóléti állam, mint Magyarország.
Nem csak ott van automata kút, Európában sok helyen. A saját frusztrációdat pedig nem kell belevonni a beszélgetésbe.
Ezek nem "kifogások", hanem magyarországi tények.
A kutak nyereséghányadosa, adókörülményei és anyagi megfontolásai mások, mint Görögországban. És a vevőknek is más az igénye. A többségnek.
#22 nekem a bankkártyás fizetés ilyen másodlagos macera.
KPban jön a lóvém 90%-a nem kártyára. ergo nekem a kártyás fizetés macera inkább
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!