Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem vezetik be minden...

Miért nem vezetik be minden kúton az automata tankolást?

Figyelt kérdés
Mintha nem lenne rá pénzük a vállalatoknak. A MOL is most épített egy hatalmas campust Budapesten, de visszaadni meg nem tudnak nagy pénzből a kúton. Egy az, hogy kényelmesebb lenne tankolni, a másik pedig, hogy nem kellene azzal foglalkozni, hogy túl ment 15 forinttal, van e nálam apró, nincs apró, nem tud visszaadni. Megadnám, hogy kereken 20.000 forintért szeretnék tankolni, akkor kereken 20.000 forintnál állna meg. Plusz nem alakulna ki nagy sor a fizetés miatt, a kút munkásainak kényelmesebb lenne a munka, mert csak a hot-doggal, egyéb termékekkel kellene foglalkozniuk, mellette a pénztárgép kezelésével nem.

2022. dec. 25. 09:14
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
92%
KP-s fizetésnél is van megoldás, mert pl a Metronál lévő benzinkút ugyan nem ad vissza, viszont ad kódot amit legközelebb be lehet váltani.
2022. dec. 25. 09:46
 12/58 anonim ***** válasza:
0%

És mégis mi értelme lenne? Többen tánkolnak tőle, vagy netán többet?

Fontosabb lenne inkább egy normális éllátásiláncot kialakítani, vagy elektromos töltőket elterjesztenie. A te problémád jelenleg harmadrangú

2022. dec. 25. 09:48
 13/58 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy a magyar embernek ez már túl modern, bonyolult, nem szereti. Nehogy kicsit fejlesztve legyen a technológia, kicsit kényelmesebb legyen az életünk, nehogy. Mert jajj, lenyúlná az a csúnya automata az 5000 forintomat, ami hátra maradna. Megannyi ész. Olaszországban, amikor tankoltam, akkor a kút egyik fele automata volt, a másik hagyományos. Nem volt ebből vita, senki nem félt, hogy beragad a pénze, amelyik szimpatikus volt, azt használta. Egyébként érdekes volt, mert a hagyományos résznél drágább volt kicsivel az üzemanyag, mert a személyzet munkáját is beleszámolták.

2022. dec. 25. 09:53
 14/58 A kérdező kommentje:

Mi értelme van, mi értelme van. Annak mi értelme van, hogy eszel, mikor 2 óra múlva úgyis éhes leszel? Egyébként kényelmesebb lenne, az az értelme többek között, de a kérdésemben felsoroltam még pár dolgot. Gratulálok, hogy te ezután még megkérdezed, hogy mi értelme van.

2022. dec. 25. 09:57
 15/58 anonim ***** válasza:
88%
Európa legtöbb országában jártam már, de készpénzes automata kutat még nem láttam. Vajon miért... A bankautomatát is kitépik a bank falából, a kútfejnél ez jóval nagyobb problémát okozna.
2022. dec. 25. 10:02
 16/58 anonim ***** válasza:
85%
#13 Nekem nincs bajom az automata kutakkal, gyakran tankolok ilyenen, mert ez esik útba, és ott olcsóbb is az üzemanyag. Meg sok kút már nem non-stop, hanem este 7-kor bezár, én meg reggel 6-tól este 6-ig dolgozom, így mire hazaérek, már zárva vannak.
2022. dec. 25. 10:02
 17/58 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom te ilyen igazi panelproli vagy ha 15Ft-on képes vagy ennyit rinyálni
2022. dec. 25. 10:18
 18/58 A kérdező kommentje:

Az csak egy példa volt. Mondhattam volna, hogy 16483 forint, és adok egy huszast. Ilyenkor egyből jön a szokásos kérdés, hogy van-e apróm. Nincs apróm, nem szoktam aprót tartani magamnál, csak a benzinkút miatt prdig nem is fogok.

2022. dec. 25. 10:23
 19/58 A kérdező kommentje:
De egyébként sem értem, hogy te miről beszélsz, mert a 15 forint arra értendő, hogy mondjuk túlszalad 15 forinttal a tankolás, így kerek összeg helyett lesz 12015 forint, én pedig adok fizetésként 15 ezret, mert van nálam egy tizes és egy ötös. És már látom, hogy húzza a száját, mert nem filléreztem ki neki a 15 forintot. Nem vagyok köteles rá. De ez amúgyis érdekes, mert azt elvárja, mint bolt, hogy nálam legyen apró, de ő nem szeret vagy nem tud aprót visszaadni.
2022. dec. 25. 10:34
 20/58 anonim ***** válasza:
39%
Én mivan ha 5 ezerért tankolok, de az automata már nem tud visszaadni tudod csak annyit tud adni amennyi pénz bennevan, vagy szerinted a gép nyomja a pénzt? :D :D
2022. dec. 25. 10:49
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!