Nehéz megtanulni autót vezetni?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Szeretnék megtanulni autót vezetni, a szüleim is támogatnának ebben, azonban nem tudom mennyire lesz nehéz. Amitől tartok kicsit az a sebességváltó és a kuplung használata, és a forgalomban közlekedés.2022. dec. 4. 14:21
11/14 anonim válasza:
Nem nehéz. Én is nagyon féltem tőle anno, de minden simán ment, a forgalmi vizsga is 0 hibaponttal, elsőre meglett.
12/14 anonim válasza:
erre nincs válasz, van akinek sha nem fog menni, van akinek a vérében van a vezetés.
13/14 anonim válasza:
Vezetni megtanulni? Pár óra, amíg volt rutinvizsga, rutinvizsgára már kellett. Közlekedni megtanulni, na, ahhoz viszont évek kellenek, arra van a forgalmi vizsga, hogy felmérjék, alkalmas vagy-e abban a pillanatban a tanulásra.
14/14 anonim válasza:
Kinek mi a nehéz. Szerintem ez inkabb digitalis, I/N.
Aztán jön az, hogy jól vezetni. Na ahoz mar idő és km is kell, de az sem garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!