Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire nehéz megtanulni egy...

Mennyire nehéz megtanulni egy buszt vezetni?

Figyelt kérdés
Egy buszsofőr ismerősöm mondta, hogy akinek van érzéke s vezetéshez, s egy személyautót is jól tud kezelni, az viszonylag könnyen megtanul egy nagyobb autót is vezetni, legalábbis könnyebb megcsinálni már egy C, D jogsit, mint egy B-t, ha előtte semmilyen járművet nem vezetett.
2021. jan. 29. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

De itt hiába mondaná neked bárki hogy mennyire könnyű vagy nehéz, nem sokra mennél vele.

Kell hozzá érzék, rátermettség és akarat erő.

EGy kamiont nehezebb vezetni, mert sokall több mindenre kell figyelni, vigyázni és mégis azt mondom hogy meglehet tanulni .

2021. jan. 29. 12:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én IFÁt vezettem már falun, szóval ha annál nem nehezebb, akkor nem lehet nagyon nehéz mutatvány. :D

De szerintem lesz itt buszvezető aki pontosabb képet ad.

2021. jan. 29. 12:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
közepesen
2021. jan. 29. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire.

Kicsit rá kell hagyni a kanyarban, ennyi.

2021. jan. 29. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Most csinálom a gki-t D vizsga negyed éve volt és majdnem.

bementem az árokba. :D készség, van akinek van nekem pl. nincs , de addig nem nyugszok amíg meg nem csinálom, nekem ez fontos mert gyárba nem megyek dolgozni..

2021. jan. 29. 12:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

hogy mennyire nehéz megtanulni busztvezetni? akinek van érzéke egyáltalán a forgalomban közlekedéshez, az bármivel könnyedén elvezetget.

én csalok, mert imádom a buszt..minél nagyobb, annál jobb. Így voltam a kamionnal is.

Figyelni kell, de nagyon..mindenre!...ennyi!

2021. jan. 29. 14:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Betonmixer után mentem el buszjogsira. A mixer súlya nehezebb a másik hosszabb volt (busz). Más tengelytáv, más ívben fordul. Jobban ki kell engedni az orrát, ha szükséges, át kell sorolni a szemközti sávba kanyarodásnál. Megtanulható.
2021. jan. 29. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!