B kategóriás autót nehéz megtanulni vezetni?És mire kell számítani?
Figyelt kérdés
2020. okt. 16. 19:13
2/7 anonim válasza:
Nem vészes. Mire kell számítani? Mármint a vizsgán vagy mi?
3/7 anonim válasza:
Ha soha nem ültél kormány mögött, és botkezű, és botlàbú vagy, mint én, akkor nehéz. Egyébként nem az.
Ha jó az oktatód, akkor tanítani is fog, nem csak ordítani, mint az én ex oktatóm.
4/7 A kérdező kommentje:
Veletek is volt már olyan hogy gyerekorotok ótta meg akartok tanulni vezetni, én 13 evés koromban kezdtem el álmodozni arról hogy milyen lehet a vezetés mindig is meg akartam tanulni vezetni
2020. okt. 16. 20:50
5/7 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Nem nehéz megtanulni vezetni, és ha érdekel addig is olvasgasd a KRESZ-t. Meg bringázz forgalomban (KRESZ-t betartva), az rengeteget fog később segíteni.
6/7 anonim válasza:
Nem nehéz. Szinte bárki meg tudja tanulni annyira, hogy elboldoguljon, még nagyon buta, ügyetlen embereknek is sikerült, szóval neked is biztosan menni fog.
Én 12 éves koromban vezettem először egy mezőn, nagyon nagy élmény volt.
7/7 anonim válasza:
Én születésem óta vezetni akarok. Lassan két éve, hogy elkezdtem a jogsit. Azóta sincs meg, lassan lejár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!