Hogyan tudnám hatékonyabban megtanulni a KRESZ-t? B kategória
Egy bukáson már túl vagyok, 2 hét múlva megyek újra vizsgázni.
Már 20 órát foglalkoztam a próbavizsgával, de így is (kapacitásomtól függően) 54-63 pont közt teljesítek és ez már nagyon idegesít. Van, hogy a teljesen evidens kérdésre is rossz választ jelölök be, mert frusztrált vagyok, hogy ezt tudnom kellene főleg ennyi idő után...
Megkellene tanulni, csak hát az nem úgy megy hogy neki szaladsz és tudod.
EZt sokszor átkell rágni, bemagolni értelem szerűen.
Ezt ha mind megtanulod akkor sikerülni kell neki, de ez nem megy máról holnapra.
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. Nézd a képes feladatokat, azok a legjobbak. Analizáld, elemezd, gondold végig, Te is csinálhatsz feladatokat rajzold le. Mindennap 1 órát foglalkozol vele, kizárt, hogy ne sikerüljön!
Nem bemagolni kell, hanem megérteni. Melyik szituációban mibmiért úgy. Utána újra és újra megoldani a feladatokat, hogy rögzüljenek. Amikor legközelebb jön szembe az a frladat ne kelljen gondolkodni se rajta.
Mély levegő, nyugalom, a kérdést elolvasod, megérted és válaszolsz rá. Amikor otthon már 20adjára sorozatban megvan a pontod, akkor menj el vizsgázni. De addig nézz át újra mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!