B-Kategóriás jogosítvány, E-Leirnang(online) kresz tanulással.(!!) Tegnap kaptam meg a modulokat, ti napi hány órát tanultatok? És mennyi időbe telt mire vizsgáztatok kreszbol?
Rajtad múlik, milyen gyorsan olvasod végig!
Én jól elhúztam és a végére érve sokat felejtettem...
De a lényeg! A modulzárókat jól gyakorold be!
A vizsgagyakorlót pedig csináld nagyon sokszor meg! ;)
Vizsgán azokat kapod vissza. Ha sokat gyakorolsz, nem ér meglepetés! :)
kb 14-15 óra alatt csináltam végig, és még kb 10 órát gyakoroltam, mert 3 hetet kellett várnom a vizsgára és nem akartam elfelejteni.
Ha arra a hétre kaptam volna időpontot amikor jelentkeztem kb 20 órával mentem volna vizsgára.
Tőled függ, mennyi időt szánsz rá vagy mennyit tudsz rászánni. Van, aki hónapokig ül rajta, van, aki egy nap alatt megcsinálja, csak tőled és az időbeosztásodtól függ.
Én kb egy hét alatt vettem végig, délutánonként ill. esténként, aztán lejelentkeztem vizsgázni, vizsga előtt még egy hétvégét gyakorolgattam.
De te tudod, mennyire megy az anyag és mennyi időre van szükséged, ez mindenkinél más.
Én 3 hét alatt végeztem az egésszel, aztán a koronavírus bekavart, szóval végül pont három hónappal az E-titán elkezdése után kerültem oda a vizsgára. :D
Én először átmentem az E-titánon, 12 órába telt. Aztán most május közepe tájt jelentkeztem kresz vizsgára, majd a vizsgáig átnéztem újra az egészet, kb. 13 óra alatt, és kiírtam belőle a fontos dolgokat, a vizsgáig azt olvasgattam. Elsőre átmentem. :) Én volt, amikor egy nap 15 percet, volt amikor egy nap 3 órát csináltam az E-titánt. De úgy kikészítí az ember szemét, hogy az csak na. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!