Nehéz megtanulni autót vezetni?
Nagyban függ attól, hogy mennyire vagy gyakorlatias, milyen a technikai érzéked, mennyire könnyen tudsz különböző műveleteket összehangolni. Ezeket csak te tudod. A forgalomban közlekedés az egy másik történet, az nagyban függ attól is, hol fogsz tanulni, kis-vagy nagyvárosban.
Ahhoz képest, hogy én se gondoltam volna könnyűnek, sokat hibáztam az oktatás alatt, és mégis csak 5 pótórát kellett venni, és levizsgáztam, én azt mondom nem nehéz, csak akarni kell és oda kell figyelni.
10-es skálán úgy 4-esre lőném be.
Szóval ha nem vagy valami analfabéta vagy 60-as IQ-val rendelkező akkor sima ügy.
Nagyon sok embernek van jogsija, full debileknek is.
Ha már le tudtad írni a kérdésed egy ilyen kulturált helyesírással, akkor biztos vagyok benne, hogy menni fog. :)
Nem kell parázni, csak gyakorlás kérdés. A lényeg, hogy mennél sűrűbben járj a vezetési órákra, és akkor hamar rutinná válik. Persze lehet, hogy a kötelezőnél több órára van szükséged, de az még nem jelent semmit. Majd látni fogod, hogy a forgalmi vizsga sem jelent sokat. Mire egy átlagos szintet elérsz a vezetési képességeiddel, az már meglévő jogosítvány mellett is több hónap lehet. A tapasztalaton és a rutinon múlik az egész.
Nehéz.
"Amitől tartok kicsit az a sebességváltó és a kuplung használata, és a forgalomban közlekedés."
Ez végülis csak a vezetés 100%-át fedi le.
Sok az idióta az utakon. Ebből az következik hogy nem nehéz megtanulni.
De tegyük hozzá, más vezetni és más biztonságosan vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!