Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nehéz megtanulni autót vezetni?

Nehéz megtanulni autót vezetni?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Szeretnék megtanulni autót vezetni, a szüleim is támogatnának ebben, azonban nem tudom mennyire lesz nehéz. Amitől tartok kicsit az a sebességváltó és a kuplung használata, és a forgalomban közlekedés.
2022. dec. 4. 14:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%

Nagyban függ attól, hogy mennyire vagy gyakorlatias, milyen a technikai érzéked, mennyire könnyen tudsz különböző műveleteket összehangolni. Ezeket csak te tudod. A forgalomban közlekedés az egy másik történet, az nagyban függ attól is, hol fogsz tanulni, kis-vagy nagyvárosban.

Ahhoz képest, hogy én se gondoltam volna könnyűnek, sokat hibáztam az oktatás alatt, és mégis csak 5 pótórát kellett venni, és levizsgáztam, én azt mondom nem nehéz, csak akarni kell és oda kell figyelni.

2022. dec. 4. 14:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

10-es skálán úgy 4-esre lőném be.

Szóval ha nem vagy valami analfabéta vagy 60-as IQ-val rendelkező akkor sima ügy.

2022. dec. 4. 14:51
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég nehéz, az utakon közlekedők 70%-ának sem sikerült. :D :D
2022. dec. 4. 15:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok embernek van jogsija, full debileknek is.

Ha már le tudtad írni a kérdésed egy ilyen kulturált helyesírással, akkor biztos vagyok benne, hogy menni fog. :)

Nem kell parázni, csak gyakorlás kérdés. A lényeg, hogy mennél sűrűbben járj a vezetési órákra, és akkor hamar rutinná válik. Persze lehet, hogy a kötelezőnél több órára van szükséged, de az még nem jelent semmit. Majd látni fogod, hogy a forgalmi vizsga sem jelent sokat. Mire egy átlagos szintet elérsz a vezetési képességeiddel, az már meglévő jogosítvány mellett is több hónap lehet. A tapasztalaton és a rutinon múlik az egész.

2022. dec. 4. 15:20
 5/14 anonim ***** válasza:
94%
Az elején valószínűleg nehéz lesz,sok dologra oda kell figyelni ha tényleg jól akarsz vezetni.De mint mindennel ahogy tapasztalatot szerzel az alap dolgok belegondolás nélkül menni fognak és könnyebb lesz,nagyon kevés ember képtelen rá.
2022. dec. 4. 15:28
 6/14 anonim válasza:
95%
Csak annak nehéz akit nem érdekel különösen, csak muszájból csinálja. Szerintem neked könnyű dolgod lesz. Én nekem minden vágyam a vezetés volt és elsőre sikerült minden.
2022. dec. 4. 15:57
 7/14 anonim ***** válasza:
44%

Nehéz.

"Amitől tartok kicsit az a sebességváltó és a kuplung használata, és a forgalomban közlekedés."

Ez végülis csak a vezetés 100%-át fedi le.

2022. dec. 4. 18:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok az idióta az utakon. Ebből az következik hogy nem nehéz megtanulni.

De tegyük hozzá, más vezetni és más biztonságosan vezetni.

2022. dec. 6. 16:16
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. dec. 6. 18:30
 10/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem.
2022. dec. 6. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!