Nehéz megtanulni targoncát vezetni úgy, hogy nincsen B kategóriás jogsim és sosem vezettem?
Figyelt kérdés
2021. dec. 13. 22:32
1/6 3 napos mákos lecsó válasza:
ha gokartoztál már életedben akkor menni fog
2/6 anonim válasza:
Nekem is előbb volt targoncára vizsga, hát szokni kell a fordulókört de úgy sem élesben kell először megismerni a gépet.
3/6 anonim válasza:
Gyakorlati oktatáson valószínűleg megkérdezik hogy van-e B kategóriás jogsid vagy hogy vezettél-e már valaha kormánykerekes járművet. Ha nem akkor az oktató veled úgy fog foglakozni hogy egy nagy üres placcon kezdi magyarázni az alapokat, te meg csinálni fogod, ha az menni fog akkor a villa kezeléssel fogod folytatni ahogyan a többiek is, és üres raklapokat kell emelgetned, egymásra tenni, menni vele egy karikát stb... Nálam anno ez volt.
4/6 anonim válasza:
Nem nehéz, kB 2-3 gyakorlati óra alatt meg lehet tanulni nulla vezetési tapasztalatról indulva.
5/6 Dzsoki válasza:
Amennyiben már kerékpároztál, robogóztál vagy gokartoztál,akkor nem olyan nehéz.Egyéb esetekben,nehéz lesz,de teljesíthető.
6/6 anonim válasza:
Nekem nulla tudással nehezebben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!