Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyivel nehezebb egy hátsóke...

Mennyivel nehezebb egy hátsókeres autót vezetni, mint egy elsőkerekest?

Figyelt kérdés

Idén áprilisban szereztem meg a jogsim.

Egy 2014-es elsőkerekes kis Toyota Yaris autóm van. Nagyon szeretem az autóm, semmi gond nincs vele.

Egy közeli rokonom elszeretné adni nekem az autóját, amely egy 2007-es, BMW 520D, manuális, sedan.

Az autó felszerelt, jó állapotban van, mindenféle szerviz papírja megvan.

Annyi, hogy ez az autó hátsókerekes.

Olvastam, hogy igazából nincs sok különbség közötte, csak normálisan kell közlekedni vele.

Beszoktam tartani a sebességi határokat, illetve hegyes helyekre 2 vagy 3 havonta megyek csak.

Falusi, városi használatra lenne leginkább használva.

Mire figyeljek? Mennyivel lesz másabb?

Illetve sokkal hosszabb az autó, mint az enyém, de elől-hátul van benne radar. Ez mennyire megbízható? Parkolásnál mire figyeljek oda?

Tényleg nagyon szép az autó, belül- kívül is. Ismerve a tulajt nincs széthajtva, stb.

Nem vagyok valami hű de nagy autó szakértő, ezért szívesen fogadok mindenféle választ, melyet előre is köszönök mindenkinek!

2022. nov. 26. 17:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

8: jaja az jó kis széles, lassú, csúszós S kanyar... Lehet vadulni egy picit, persze csak ha nem jön szembe senki 🙂

Tavaly seatos banda próbálgatott ott kilincsel előre menni de inkább csak mindig keresztbe álltak..

Viszont a kis körforgalom is csúszós a tesco mellett, ott már akaratlanul is dobta el a hátulját az autó.

2022. nov. 27. 01:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdező: parkolassal nem lesz gond nyugi, mint írtam még könnyebb is lesz mert sokkal jobban kifordul az első kerék.

Oké, nagyobb autó mint a yaris de nem hatalmas suv-ról beszélünk.

2022. nov. 27. 01:46
 13/13 anonim válasza:
Tudom,ez így 𝘖𝘍𝘍, de én inkább a fenntartásbeli különbségeken aggódnék a két autó kapcsán..🤷🏻‍♂️
2022. nov. 27. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!