Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi történhetett az akksival?...

Mi történhetett az akksival? Kuka vagy javítható? Ez a hideg miatt van?

Figyelt kérdés

2 éve kapott új akkumulátort. A kocsit garázsban tároltam, rövid távokra használtam, nem volt vele baj.

Idén szeptemberben kiálltam a garázsból, azóta a szabadban parkol, nagyon keveset kb heti 1x használtam.

A héten próbáltam elindítani, nem indult. A jelek a műszerfalon felvillannak, majd lekapcsol minden.

Lehetséges, hogy ennyi kevés kilométer után kuka az új akksi? Vagy lemerült? Hogy tudom helyrehozni?

Ez miért történt? A hideg miatt?

2022. nov. 19. 08:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha csak 5 perces utakra használod, akkor az új akku is le fog merülni.

Ha viszont normál használat mellett is indításképtelenné válik, akkor akkucsere.

2022. nov. 19. 20:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Terhelővillával lehet tesztelni az akku kondicióját. Ha nincs, akkor annyit tehetsz, hogy egyszer feltöltöd teljesen. Ha ezután sem indul rendesen, akkor új akkumulátor.
2022. nov. 19. 22:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Akku boltban, némelyik szervizben be tudják vizsgálni az állapotát
2022. nov. 20. 01:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom kérj egy aksitöltőt valamelyik ismerősödtől, általában van az embereknek, megkérdesz két három havert/ismerőst/munkatársat biztos lesz valamelyiknek, feltöltöd rendesen és ha a hideg időkben nem fog működni akkor új aksi kell.
2022. nov. 20. 10:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor nézesd meg a generátort lehet nem tölt jól
2022. nov. 20. 11:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!