Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez éven június 5 dikén le jár...

Ez éven június 5 dikén le jár a kresz vizsgám érvényesége, sajnos le sérültem így még érvényes volt nem tudtam vezetni, csak 18 órát, szóval hogyha le jár júniusba,újra megcsinalom, akkor újra kel vezetni a 29+1 órát?

Figyelt kérdés
Azért mert most ha megint el kezdek vezetni és tegyük fel nem sikerül addig a forgalmi akkor elég lesz a kreszt megcsinalni újra?

ma 14:40
A kérdező szavazást indított:
Forgalmi vezetés
Lejárt kresz
Kresz vizsga
Vezetés
Közlekedés
4 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
Miért nem az iskolát kérdezed?
ma 14:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Juniusig meg van majdnem egy fel ev. Nem tudsz szoritani a naptaradban 12 oranyi szabadidot addig?
ma 15:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedves 2-dik, 3 és fel hónapom van, a fél év az 6 hónapot. Jelent, 😁és nem az volt a kérdés hogy van e időm, hanem az hogy ha nem sikerül addig, mivel ügye mai árak mellet elég nehéz 11 ezer forintos órákat finanszírozni.. De m1 a lényeg nem ez, nem értem miért kel ennyire negatívan hozzá alni valamihez, kérdést tettem fel, ha nem tudsz érdemlegesen válaszolni illetve csak sérto vagy ki oktató "választ" tudsz mondani nem értem milyen lehet a gondolkodás módod...
ma 15:46
 4/7 A kérdező kommentje:
1-es beszéltem velük, 2 hete, de csak annyit mondtak hogy június 5 ig érvényes és le ráztak. Mivel ahogy érdeklődtem az előtt az is volt a szándékom hogy iskolát váltok.
ma 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha kifutsz a 2 évből ami idő alatt a Kresz vizsgától számítva sikeres forgalmi vizsgát kell tenned, akkor teljesen nulláról újra kell kezdened a tanfolyamot és az eddig levezetett óráid is elvesznek.

Max annyi előnyöd lesz, hogy talán kevesebb pótórát vetet veled az oktató.

ma 15:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Igaz, nem majdnem fel ev, hanem egy nap hijan 4 honap van februar 6 es junius 5 kozott. Javasolnam, hogy ebbol a 4 honapbol igyekezzel az elso 2 honap alatt 12 orat forgalomban vezetni, oszt utana 2 honapot vegigprobalkozhatsz a vizsgaval. Nem fogsz haladekot kapni, a vizsgad lejar.
ma 15:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egyébként 2023, június 19 - dikén tettem elsőre sikeres kresz vizsgát, hiba nélkül.. De nem is eh a fontos hanem az hogy most pedig június 5 dikén jár le, nem 19-dikén, ez normális?
ma 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!