Mi a legjobb választás ha vki szívódízelt szeretne 2025-ben?
Nem találtam jó állapotban eddig csak roncsokat hirdettek.
A régi Mercedeseket elkerülném ami igazán jó állapotú nagyon drága és már rohadnak sok a gond is velük szóval azt nem kérném ajánlásba
Itt inkább azon van a hangsúly hogy jó e vagy sem.
A lomhaság elviselhető kompromisszum
Fabia, Ibiza talán ezekből találsz még 20 év körüli SDI példányokat.
Esetleg PSA-nál a Partner/Berlingo, amibe viszonylag sokáig (2005-ig) raktak 1.9D-t.
Mond már meg kérdező mi értelme a szívódízelnek?
Azért kéne, mert egyszerű a motor? Sokra mész vele, ha a motor körül ott egy 30 éves rozsdakupac, meg szétöregedett kábelköteg, lyukas kipufogó és széthulló futómű. Alkatrész meg már csak a bontóban van, ami lényegében ugyan úgy pocsék, mint amit kiszereltél.
Milyen sok gond van egy régi dízel mercivel? 😃
Csak mert nekem is az van és 14 év alatt semmi komoly baja nem volt.
Amit te keresel, az egy Golf V. 2.0sdi.
Gyakorlatilag egy pdtdi motor turbó nélkül:)
75 lóerő nem fogja felszaggatni az aszfaltot, de ha már fordulaton vagy egész jól tud menni.
Fogyasztása 4,5-5 liter. Klímával+sok dugóban állással is megáll 6 liternél.
Ahogy irtak, Golf V 2.0 SDI es Ibiza 1.9 SDI, ezek voltak az utolso gyartmanyok.
Rusnya autok, elozni nem lehet veluk, de amire neked kell, arra jo lesz. Utobbit probaltam szemelyesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!