A BMW miért annyira megosztó márka?
A vicces az, hogy nekem házam, napelemem, BMW-m és Kiám is van.
Ez eddigi kommentek alapján akkor én k#rva nagy király vagyok hozzátok képest... :) :) :)
#24: Nézd, ha ez igaz lenne, akkor nem reagáltál volna az eredeti kommentemre, nem lennél ennyire végtelenül felháborodva, mert nem érintene, nem érdekelne. De ugye az igazság fáj, mint tudjuk.
Továbbra is kitartok amellett, hogy nincs abban semmi szégyellnivaló, ha valaki nem engedhet meg magának egy BMW-t. Drága megvenni, még drágább fenntartani, ez meg egy csóró ország. A több ember nem engedheti meg, mint ahány igen.
De az a proli mentalitás, hogy a BMW szar, és ugyan nekem lehetne 3 is, de én okos vagyok és Suzuki Swiftet vettem, mert az megbízható, nos az semmi más csak szánalmas, ha fáj neked, ha nem.
#26: Látod mennyire nincsenek érveid és mennyire nem tudsz semmi értelmeset mondani?
Csak fröcsögsz valami légbőlkapott ostoba proli dumát, közben pedig minden egyes kommenteddel csak engem igazolsz egyre jobban.
Köszi.
#26 ezzel a hozzászólásoddal árultad el igazán, hogy egy nagyon primitív ember vagy, aki azt hiszi mindenki felett áll. :)
#27 ne állj le vele, felesleges.
Azért megosztó annyira a BMW márka, mert nagyon lehet rajongani érte. Nagyon formás autókat gyárt a cég. Sportautók között a Ferrari-Porsche szinttől innen a BMW-k a legkívánatosabban motorikusan is. Dizájnra szerintem a Porschénél is jobb.
Másfelől viszont a legtöbb BMW tulaj ellenszenves az átlagembernek. Nem irigységből, hanem a viselkedésük. Az autóval való közlekedésben, és ha kiszállnak a kocsiból, akkor is. Kevéssé vannak tekintettel a többi emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!