A BMW miért annyira megosztó márka?
Mert rengeteg bűnöző használja.
Meg sok csóró, idióta srác, életveszélyes, 30 éves, fosokat.
Attól függ, honnan nézed, azt teljesen megértem, hogy bizonyos motorjaikat miért szeretik. Én mindig igyekeztem nem előítéletesnek lenni, de elmesélem, én miért vagyok nem is előítéletes, hanem automatikusan óvatos, ha BMW-ssel hoz össze a sors.
Motoros vagyok, tisztában vagyok azzal, hogy soha nem fogok tudni motorozni, csak törekedni lehet arra, hogy egyre jobban tudjak. Na már most, amikor autót vezetek, a BMW, Audi, Merci az a triumvirátus, aki levillog a belső sávban, amikor nyilvánvalóan nem tudok kisorolni, pedig olyan mániákusan jobbratartok, hogy két kamion közé is kisorolok, ha nem 15 másodperc elmenni a második mellett is, nagyon nem foglalom feleslegesen a belső sávot.
Na de motorral fordul a kocka, és pont ezt a három típust vezetik azok, akik nem figyelmetlenségből nézik sorozatos előzésnek azt, hogy bent maradnak a belsőben 10 percre, hanem szándékosan nem sorolnak ki. Meglátják, hogy jövök, kapcsolnak, és index nélkül cikáznak a sáv bal széle meg a külső sáv fele között, mármint úgy haladnak, hogy az autó közepe pont a két sáv között van a terelővonalon, hogy bizony menjek el mellettük azon a kis folyosón nyugodtan. Én meg nem fogok, mert elég egy durvább széllökés, és ki tudja, a szalagkorlát vagy az ő kocsija, de leginkább én bánom a mutatványt. És ezt a cikázást képesek 10 másodpercenként megismételni, pedig ha félig át tud menni a külső sávba meg vissza, akkor bizony ki is tudott volna menni, és még jobbról sem merem kielőzni, mert már bizonyította, hogy index nélkül csinál indokolatlan manővereket. Egyszerűen félelmet keltő amit művelnek azok, akik ilyen autót vezetnek az általam frekventált autóutakon-autópályákon.
Mert csak az áemdzsí merci a menő.
Üdv Dzsívíem voltam
(és nem pedig éemdzsí és dzsídabljuem)
10-ből 9 BMW-s csak azért veszi meg, mert "menő" és "presztízs" márka, de anyagilag még egy Suzukit sem tudna megfizetni. Ilyenkor megveszik a 316-os bökőt 800 ezerért, ami betegebb, mint egy csernobili kóbor macska. De őket ez nem érdekli, mindenki csak nevet rajtuk, a világ bohócai, de ők ezt észre sem veszik, úgyhogy nagy arccal mennek ki a városba lámpától lámpáig gyorsulgatni a Ford Fusion-ös öregemberekkel, akik a hülyegyerek létezéséről sem tudnak, de attól a BMW-s még elkönyveli magának, hogy "na, ezt a csicskát is jól megkúpoltam, ekkora király vagyok".
Aztán belebaszódik az árokba 2 hét után.
Egyrészt az előítéletek miatt. Másrészt azért, mert nem zörög a haraszt... Azért én a legtöbbször a három német prémium márka autóit látom irányjelző nélkül közlekedni, vagy a bevásárlóközpontoknál a nem kijelölt parkolókban, minél közelebb a bejárathoz parkolni.
Én szeretem a BMW-ket, nagyon szép és jó autók. Nagy kedvenceim az E30, E36 típusok voltak. Abban az időben még különlegesnek is számítottak, de azóta változás történt. Egyrészt a BMW is szerintem silányabb autókat gyárt, másrészt a többi világmárka sokat fejlődött és felzárkóztak. Persze hasonlót a hasonlóval érdemes összehasonlítani, annak nincs értelme, amikor egy M3-ast összevetnek egy Megane-al, mint ahogy annak sincs, amikor egy egy 316i-t egy Lexussal.
találkoztam olyan huszonöt éves árufeltöltővel, aki vett egy álombmw-t..hat henger, de kézi váltó, meg minden, ami egy húsz éves lepukkantban található.
Nem bírt magával, két év alatt két millát költött rá, de mindent kicserélt, ami cserélhető...kétségtelen, hogy álomszép lett az autó, csak már a tankolás is gond volt...ráadásul a mamahotel is megunta az élősködést..
Eladta, most Suzukival jár, és csodálkozik, hogy ez is beviszi a munkahelyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!