A BMW miért annyira megosztó márka?
Mert a többség erőn felül villantásnak veszi.
Akinek nincs évi 1, de inkabb 2 millája autót fenntartani, az ne vegyen BMW-t.
Legtöbbszőr az előítéletek miatt, aminek bár vannak alapjai, kezdve a 316i-s hülyegyerekektől, a lekotlott E60-at hajtó "gengszterekig".
A valóság viszont saját tapasztalataim alapján eltér ettől, hisz a márka kedvelői legtöbbszőr normális emberek, akik tisztában vannak azzal, hogy mennyibe kerül egy normális/szép állapotban lévő BMW fenntartása.
Sajnos, vagy nem sajnos, ki milyen szempontok alapján választ autót, de kevés olyan márka van a világon, akik a mai modern autókhoz képest nagy motoros, hátsókerék meghajtású, erős autókat gyártanának megfizethető áron. Ezért veszik őket gyakrabban a másik két Német autómárkával együtt.
Sportosak, dinamikusak, remek vezetési élményt nyújtanak és nem kerülnek csillagászati összegbe.
Sajnos itt a legfőbb baj az, hogy a márkát szidják, és nem pedig az embereket.
Alapjában véve a BMW nagyon jó autókat gyárt, viszont nagyon ritka az épségben megőrzött példány.
Én speciel pont nem a villantás, meg menőzés miatt választottam ezt a márkát, hanem nagyon tetszik kívül-belül, valamint a 6 hengeres motorjai is nagyon csábítóak voltak. Kb 1 éve van a tulajdonomban. Igen, sokat kell költeni rá, pl. nem annyi bele egy normális fékszett mint az ezres Swiftbe, de autózás közben minden forintért kárpótol. És nincs szervízben minden héten, mert normális tulajtól vettem, aki vigyázott rá.
Sajnos azt el kell ismerni hogy tényleg sok paraszt vesz ilyen autót, (Bár igaz ez a Mercire, Audira is), viszont ez nem a márka hibája.
#14: en is így vagyok vele, de ez igazából azt jelenti, hogy nem engedhetjük meg magunknak.
Én is inkább elmegyek évente 2-3 hetet nyaralni a BMW fenntartása helyett, és megelégszek egy 0 presztizsű Kiával. De ha végtelen pénzem lenne, lehet hogy vennék egy BMW-t is, ha tetszene :)
#17: de te a napelemet valasztottad, az volt a kompromisszum a lexus helyett :)
Én meg amúgy házra gyűjtök, kiguríthatnék egy fullos BMW-t a szalonból, vagy lexust, vagy akármit, de másra kell a pénz.
#14: Vettél valami olcsóbbat, a különbözetet meg másra költötted. Segítek: Szó szerint pontosan ez jelenti azt, hogy nem engedheted meg magadnak.
Mivel reagáltál a kommentem nyilván az a feltétel is teljesül, hogy amúgy nagyon szeretnél egyet.
Szóval köszi az igazolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!