Berepedt a szélvédőm, (mivel) érdemes letapasztani, ha most nem tudom cseréltetni?
Nincs látótérben, tükör fölött van
Ugyan kőfelverődés esetén, de ott azt olvastam jó letapasztani, h ne kerüljön bele víz, szennyeződés.
Az én esetemben tapasszam le vmivel?
Parkolókban szokott lenni ilyen gyors szélvédőjavítás, oda érdemes elmenni és megkérdezni mit javasol.
Nagyjából egy hónapja kaptam egy követ, kerestem a helyét, nem találtam, majd másnap reggel ahogy rásütött a nap berepedt 30 centit pont a látótérben. Mivel utaztunk el, elmentem gyorsan egy szélvédőshöz az egyik áruház parkolójába, ott pár ezer forintért nyomott a végébe ragasztót hogy ne repedjen tovább.
Akkor annyit mondott, ha a fekete sávba kapsz követ, szinte biztos hogy bereped.
Másnap felkerestem egy rendes szélvédőst és cseréltettem, nekem 150-be került, de mondom ha már új az autó, tartsuk is olyan állapotban.
Ha viszont régebbi autóm lenne és ott repedt volna el ahol a képen de úgy hogy a fekete sávba nem ér bele, akkor egy parkolós szélvédőssel javíttattam volna, ideiglenesen, a következő műszakiig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!