Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Berepedt a szélvédőm, (mivel)...

Berepedt a szélvédőm, (mivel) érdemes letapasztani, ha most nem tudom cseréltetni?

Figyelt kérdés

Nincs látótérben, tükör fölött van

[link]

Ugyan kőfelverődés esetén, de ott azt olvastam jó letapasztani, h ne kerüljön bele víz, szennyeződés.

Az én esetemben tapasszam le vmivel?

2022. okt. 29. 17:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szélsőséges időjárási viszonyoknál jobban terhelődik, tehát gyorsabban reped tovább. Akkor van nagy gond, ha végig van repedve vagy látótérben van és nem lehet tőle kilátni. Minél előbb cseréltesd ki. Sima szélvédő 30-40 ezer ft, erre számíthatsz minimum, ha nincs benne esőszenzor meg ilyen szarok.
2022. okt. 29. 19:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Parkolókban szokott lenni ilyen gyors szélvédőjavítás, oda érdemes elmenni és megkérdezni mit javasol.

Nagyjából egy hónapja kaptam egy követ, kerestem a helyét, nem találtam, majd másnap reggel ahogy rásütött a nap berepedt 30 centit pont a látótérben. Mivel utaztunk el, elmentem gyorsan egy szélvédőshöz az egyik áruház parkolójába, ott pár ezer forintért nyomott a végébe ragasztót hogy ne repedjen tovább.

Akkor annyit mondott, ha a fekete sávba kapsz követ, szinte biztos hogy bereped.

Másnap felkerestem egy rendes szélvédőst és cseréltettem, nekem 150-be került, de mondom ha már új az autó, tartsuk is olyan állapotban.

Ha viszont régebbi autóm lenne és ott repedt volna el ahol a képen de úgy hogy a fekete sávba nem ér bele, akkor egy parkolós szélvédőssel javíttattam volna, ideiglenesen, a következő műszakiig.

2022. okt. 29. 20:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha szerencséd van visszamegy a szélére.. onnan már nem megy tovább, szétesni sem fog..
2022. okt. 30. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!