Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Berepedt a szélvédőm, (mivel)...

Berepedt a szélvédőm, (mivel) érdemes letapasztani, ha most nem tudom cseréltetni?

Figyelt kérdés

Nincs látótérben, tükör fölött van

[link]

Ugyan kőfelverődés esetén, de ott azt olvastam jó letapasztani, h ne kerüljön bele víz, szennyeződés.

Az én esetemben tapasszam le vmivel?

2022. okt. 29. 17:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Cellux, bármi átlátszó ragszalag jó... de ez a szélvédő cserés úgyis, nem?
2022. okt. 29. 17:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy hiba ragasztod le, mert ez valószínűleg jobban el fog repedni, és kitudja merre indul majd el.
2022. okt. 29. 18:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Gondolom a tükör lett túl erősen visszarakva, egyszer én is csináltam ilyet. Ahogy a tied kinéz az tovább fog repedni nagy eséllyel. Addig letapaszthatod, de igazából minek.
2022. okt. 29. 18:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Vidd el valami szélvédőjavítóshoz legalább. Talán tud vele valamit kezdeni, max megfúrja, hogy ne repedjen tovább, meg lehet tud bele nyomni ragasztót

https://www.youtube.com/watch?v=uKUtem6D6i4

2022. okt. 29. 18:11
 5/13 anonim ***** válasza:
Van az az új szélvédő ár amit inkább megéri javíttatni..
2022. okt. 29. 18:12
 6/13 A kérdező kommentje:

Gondoltam, hogy esetleg addig is jobban feszítené a belekerülő víz,stb. De ha ez nincs így, nem tapasztanám különösen

Igazából 2 éve van nálam az autó, én nem piszkáltam a tükrét(csak egy panoráma tükör rögzítése engedett el, azért van keresztbe kötve) de használtan lett véve.

Vagy egy jó 20 méterre ment előttem egy autó, mikor koppant egy nagyot. Menet közben néztem, hogy ezt hogy, meg hol a helye. De csak másnap láttam fent a repedést, de ilyen könyom nem látszik

2022. okt. 29. 18:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezt cserélni kell. Olyan hosszú a repedés, hogy nem tudsz vele mit csinálni.
2022. okt. 29. 18:38
 8/13 A kérdező kommentje:
És amúgy milyen sürgőssen kéne cseréltetni? Most ha jönnek fagyok, gyorsan továbbterjed? Rendőr már ezt kiszúrja? Mennyire veszélyes valójában, mert olvasok többfélét
2022. okt. 29. 18:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Fagyban gyorsan tovább tud repedni. Télen mentünk éjjelre dolgozni, mikor kolléga autójának szélvédője kapott egy követ. Akkor csak egy kis repedés lett, ami reggelre végigfutott saroktól sarokig.
2022. okt. 29. 18:57
 10/13 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
Műszakin így semmiképpen nem megy át.
2022. okt. 29. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!