Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Velem van a baj?

Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Szüleim 18. születésnapomra vettek egy autót nekem. Mindigis beszéltem nekik róla hogy mennyire tetszenek a 7-es Golfok, és hogy ha lesz pénzem olyat fogok venni. Erre ők a születésnapomra egy 12 éves Ford Focust vettek. Úgy tettem mintha örülnék neki, de legszívesebben összezúznám az egészet, annyira nem tetszik, beleülni sem esik jól, de közben meg őket sem akarom megbántani. Mit tegyek? Törjem össze és mondjam azt hogy baleset volt? Vagy muszáj lesz elfogadnom, hogy egy ilyen autóval kell közlekednem?

2022. okt. 13. 10:55
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:

Hogy jön ide az RS focus? Persze, nyilvan megkúpolná az 1.6 Golfot, de itt most nem a sportmodellekről van szó. Akkor ott lenne a Golf GTI vagy az R32 ami meg simán odaver a Focusodnak.

Akkoris sokkal jobb a Golf, nem véletlenül emlegetik etalonként minden tesztben.

2022. okt. 28. 07:12
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

Gti mióta ver oda egy Rs nek?

Tesztekben pont hogy racionálisan nézik a dolgokat,nem mondják hogy szar a golf,de a focus se szarabb.

Max a tdci mert azok megbízhatatlanok azt aláírom. De nem olyan rossz a focus mint ahogy beállítod,meg nem is ciki. Úgy írod le mintha egy rozsdás marutival kéne járnod,a golf meg bentley lenne,aztán egy kategória a 2 autó.

Focus meg golf kb. hasonló ligában utazik. Oke h neked nem tetszik,de direkt összetörni nagy genyóság,akk adományozd oda vkinek,sokan örülnének neki. Ott a multipla,na az kajak ocsmány,de ha kapnék egyet nem törném össze,eladnám oszt vennék mást. Egyébként nincs bajom a golffal.

2022. okt. 28. 14:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!