Velem van a baj?
Figyelt kérdés
Szüleim 18. születésnapomra vettek egy autót nekem. Mindigis beszéltem nekik róla hogy mennyire tetszenek a 7-es Golfok, és hogy ha lesz pénzem olyat fogok venni. Erre ők a születésnapomra egy 12 éves Ford Focust vettek. Úgy tettem mintha örülnék neki, de legszívesebben összezúznám az egészet, annyira nem tetszik, beleülni sem esik jól, de közben meg őket sem akarom megbántani. Mit tegyek? Törjem össze és mondjam azt hogy baleset volt? Vagy muszáj lesz elfogadnom, hogy egy ilyen autóval kell közlekednem?2022. okt. 13. 10:55
31/42 anonim válasza:
Szóval sajnálni kéne, hogy kaptál egy autót? Ha ennyire nem tetszik add nekem
32/42 anonim válasza:
pályára, felgyorsítassz amíg megy, olyan 180 a focusnak majd ha nem jön senki mögötted be a belső sávba és eltekered a kormányt teljesen jobbra, garatált a totálkár, ha csak árokba méssz azt simán javítják
33/42 A kérdező kommentje:
Szerintem eza focus nem tud 180-al menni leggyengébb motor van benne😂😂
2022. okt. 13. 18:03
34/42 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hálátlan, mondom hogy úgy tettem mintha örülnék neki
2022. okt. 13. 18:04
36/42 anonim válasza:
Ennek itt lenne inkább a helye, nem sok köze van az autókhoz meg a közlekedéshez, hanem a kérdező szüleivel lévő kapcsolata inkább a hangsúlyos.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
38/42 A kérdező kommentje:
#37 én meg a tiédet
2022. okt. 13. 19:24
39/42 anonim válasza:
Én legalább nem vagyok ilyen agyhalott!
Én örültem ha kaptam valamit! Te meg.. hagyjuk is
Szégyen vagy :)
40/42 anonim válasza:
Egyrészt tudjuk hogy troll vagy,de amúgy meg egy régi golf mivel jobb egy focusnál? Tipikus seggdugasz,csak a vw a menő,12 éves akk egy 3.gen focus lehet,az egy elég fasza autó futóműve is jobb mint a korabeli golfoknak. Remélem egy ST/RS focus majd jól felveri a kúpot a menő golfodnak. Mondanám ezt ha nem lennél troll,de tudjuk h az vagy xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!