Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Velem van a baj?

Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Szüleim 18. születésnapomra vettek egy autót nekem. Mindigis beszéltem nekik róla hogy mennyire tetszenek a 7-es Golfok, és hogy ha lesz pénzem olyat fogok venni. Erre ők a születésnapomra egy 12 éves Ford Focust vettek. Úgy tettem mintha örülnék neki, de legszívesebben összezúznám az egészet, annyira nem tetszik, beleülni sem esik jól, de közben meg őket sem akarom megbántani. Mit tegyek? Törjem össze és mondjam azt hogy baleset volt? Vagy muszáj lesz elfogadnom, hogy egy ilyen autóval kell közlekednem?

2022. okt. 13. 10:55
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
82%
#10 Nem úgy tűnik, hogy van. Dolgozni nyilván nem dolgozol. :DDD
2022. okt. 13. 12:11
 12/42 anonim ***** válasza:
75%
Igen, veled
2022. okt. 13. 12:14
 13/42 anonim ***** válasza:
81%

Indiában a gyerekek a tehénszr mellett nőnek fel, gondolom te nem ilyen körülmények között élsz. Csak mondom, hogy lehet valakinek a te számodra ingyen autód luxustermék.

Gyakorolsz a Focuson és ha lesz pénzed, akkor veszel egy 7-es Golfot, királyfi.

2022. okt. 13. 12:16
 14/42 anonim ***** válasza:
35%

Miert nem oket kerdezed miert olyat vettek?

Nem lehet ennyire halatlan

Gyujtsd a penzed eladod es veszel egy jobbat ennyi. Nem kell ehez zseninek lenni

2022. okt. 13. 12:19
 15/42 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező! Gondolkodj úgy, hogy kaptál némi tőkét az autódhoz, aztán gyűjtesz hozzá, és vegveszed majd magadnak azt a Golfot. Ha pénzt adnak azt valószínűleg elköltöd, hiába adták volna a kocsidra. Itt meg igazából hiába panaszkodsz, mivel többezer családból ha egy szülei tudnak autót venni a gyerekeinek, sokan még a jogsiban se tudják őket támogatni, vagy ha igen, akkor is max hajthatják a családi járgányt néha. Szóval megértő embert nem találsz, és csak egy hisztis, követelőzőt látunk akire majd egyszer rászakad az élet ami elég kegyetlen.

Én annó egy nyamvadt segédmotort se kaptam a szüleimtőm, mikor megcsináltam rá a jogsit 14 évesen, és ez 1989-ben volt és belekerült 1000 forintba, később 6 ezerért vettem magamnak egy Rigát.

2022. okt. 13. 12:33
 16/42 anonim ***** válasza:
37%
Járhatsz tömegközlekedéssel is, apád egyszer tudja meg ezt a visítást, úgy ültet fel rá, hogy visszasírod a Focust. Várj a buszra, ülj fel a csöveshez, szagold más hónalját, szagold a melletted ülő kutyaürülékes cipőtalpát, hallgasd a csecsemő üvöltést, biztos komfortosabb, mint egy 12 éves autó.
2022. okt. 13. 12:37
 17/42 A kérdező kommentje:

Ha mondanám sem vennék el, csak nem akarom megbántani őket úgy, ahogyan ők is megbántottak engem.

Nem értem hogy jönnek ide mások, nem igazán érdekel ki hogy él, mert mindenkinek a maga problémája a legnagyobb. Attól mert Afrikában nyomorúság van, attól még én érezhetem magam rosszul egy ilyen dolog miatt. De látom egyáltalán nem értitek mit szeretnék mondani...

2022. okt. 13. 13:17
 18/42 anonim ***** válasza:
90%

"De látom egyáltalán nem értitek mit szeretnék mondani..."

#17 Nem, mert csak egy hisztis kölyköt látunk, aki nem fogja fel, hogy még így is szerencsés helyzetben van, mivel a veled egykorúak kőzül csak keveseknek vesznek a szülei autót. Inkább örülnél, hogy kaptál valamit, mert az emberek 99,9999%-ának magának kell jogsira, kocsira előteremteni a pénzt, mert a szülei semmilyen téren nem tudják őket támogatni.

Te pont ilyen vagy:

https://www.youtube.com/watch?v=GTViZShilWw

2022. okt. 13. 13:50
 19/42 anonim ***** válasza:
96%

"Törjem össze és mondjam azt hogy baleset volt?"

Ez egy troll kérdés, aki a saját és környezete épségét kockáztatja emiatt, az mentálisan zavart. Te az vagy?

Ha netán mégis összetöröd, majd a rendőrnek dumáld ki magad, ott fog a jövő heti kula is kiszaladni belőled. Pláne, ha egy térfigyeló kamera végignézte, hogy direkt csináltál valamit, akkor lesz csak izgi. 18-at ha betöltötted, jogilag felnőttél, nem a szüleid fogják elvinni a balhét, hanem TE!

Vagy mire gondoltál, kimatekozod, hogy mennyire kell összetörd, hogy ne legyen belőle rendőr, se mentő, de azért mégis annyira, hogy apád eladja? :D Vagy mire gondoltál? Te tényleg vagy trollkodsz, vagy gyagyás vagy.

2022. okt. 13. 13:59
 20/42 A kérdező kommentje:

#19 te mondod nekem hogy gyagyás?? Tudod te ki vagyok? Addig örülj míg nem.

Egyébként. Autót összetörni csak úgy lehet hogy másoknak kárt okozol? Országúton ha "véletlenül" megcsúszok be az árokba akkor az ég világon senkinek nem lesz baja, csak az autónak, és én is könnyebb sérülésekkel megúszom. Ja és térfigyelő sincs. Na ennyi.

2022. okt. 13. 14:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!