Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Velem van a baj?

Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Szüleim 18. születésnapomra vettek egy autót nekem. Mindigis beszéltem nekik róla hogy mennyire tetszenek a 7-es Golfok, és hogy ha lesz pénzem olyat fogok venni. Erre ők a születésnapomra egy 12 éves Ford Focust vettek. Úgy tettem mintha örülnék neki, de legszívesebben összezúznám az egészet, annyira nem tetszik, beleülni sem esik jól, de közben meg őket sem akarom megbántani. Mit tegyek? Törjem össze és mondjam azt hogy baleset volt? Vagy muszáj lesz elfogadnom, hogy egy ilyen autóval kell közlekednem?

2022. okt. 13. 10:55
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
77%

Örülj hogy egyáltalán kaptál

En 550e ftot kaptam a jogsira es kocsira

Bar 2.5 eve meg nem voltak ennyire elszalva az arak

300 maradt kb kocsira

A felretett penzembol nem akartam kivenni igy ennyibol vettem kocsit

Elsonek jo volt

Azota gyujtottem

Eladtam es vettem egy nagyon jot :)

2022. okt. 13. 11:00
 2/42 anonim ***** válasza:
76%
Napi troll, ennyire hálátlan nem lehet valaki. Nem nyári munkából kellett saját pénzből kikaparni egy autót több év alatt, hanem aládtoltak eggyet és te itt pampogsz. Persze ha fizikai munkával 1500/órás bérrel kell kikaparni, akkor jobban vigyáznál rá. Nem szabad a gyereknek autót venni pontosan ezért. Ha kell neki, majd dolgozik.
2022. okt. 13. 11:02
 3/42 anonim ***** válasza:
27%
Saját pénzből azt veszel amit akarsz, addig meg örülj, hogy lyuk van a seggeden. Persze el is adhatod, gondolom a te nevedet van az autó, kipótolod és veszel egy Golfot. Ja csak ahhoz dolgozni kellene, nem a szülőkön élősködni.
2022. okt. 13. 11:05
 4/42 A kérdező kommentje:
De nem értitek. Pont ezaz, hogy beszéltem nekik már ezerszer róla hogy mit szeretnék, és nem érdekelte őket. Akkor inkább vettek volna egy régebbi Golfot, de egy Focus nem is értem hogy jött a képbe.
2022. okt. 13. 11:07
 5/42 anonim ***** válasza:
86%

#2 Az utolsó résszel nem feltétlenül érték egyet, nem a 18 éves gyereknek nem kell autót venni, hanem abban az első 18 évben kell felnevelni rendesen. Utána már lehet neki autót venni, hálás lesz érte és megbecsüli.

Én ilyen esetekben soha nem a gyereket hibáztatom, hanem a szülőt. A gyerek nem tehet róla, ő csak ezt ismeri, ezt tanították neki (vagy nem tanítottak neki semmit). 18 éves korig még nincs nagyon lehetősége a gyereknek rájönni a dolgokra, hogy aztán rendbe szedje magát és értelmes ember módjára viselkedjen. Azt én olyan 22-23 év körülre teszem, addig a szülő a hibás. Ha utána sem változik az ember, na az már a saját szegénységi bizonyítványa.

2022. okt. 13. 11:10
 6/42 anonim ***** válasza:
96%
Örülj hogy van autó, majd ha lesz pénzed eladod, kipótolod és veszel olyat amilyet akarsz. Így is átlagembernél jobb autód van, ne panaszkodj. Ha a szüleim vettek volna nekem ilyen autót, nagyon örülnék.
2022. okt. 13. 11:12
 7/42 anonim ***** válasza:
40%

#1 vagyok

Lehetséges hogy nem volt több pénzük azért kaptál olyat.

Elképesztő mennyire hálátlan vagy!

Én örültem hogy ennyivel segítettek!

2022. okt. 13. 11:24
 8/42 A kérdező kommentje:
Azt még meg is érteném hogy nincs elég pénzük arra (Amúgy lenne, de mindegy), viszont mint mondtam, akkor már vehettek volna egy öregebb Golfot.
2022. okt. 13. 11:46
 9/42 anonim ***** válasza:
81%
Remélem troll. Mondjátok azt, hogy troll
2022. okt. 13. 11:47
 10/42 A kérdező kommentje:
Jobb dolgom is lenne mint itt bas*ni az időt
2022. okt. 13. 12:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!