Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Velem van a baj?

Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Szüleim 18. születésnapomra vettek egy autót nekem. Mindigis beszéltem nekik róla hogy mennyire tetszenek a 7-es Golfok, és hogy ha lesz pénzem olyat fogok venni. Erre ők a születésnapomra egy 12 éves Ford Focust vettek. Úgy tettem mintha örülnék neki, de legszívesebben összezúznám az egészet, annyira nem tetszik, beleülni sem esik jól, de közben meg őket sem akarom megbántani. Mit tegyek? Törjem össze és mondjam azt hogy baleset volt? Vagy muszáj lesz elfogadnom, hogy egy ilyen autóval kell közlekednem?

2022. okt. 13. 10:55
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
89%

Igen de akkor szerinted fizet a biztosito valamit?

Csak a szuleidet vered minuszba meg aztan kitudja lesz e bajod. Te tenyleg agyzsugododott vagy

Ha eladod a kocsit x penzert es gyujtesz hozza jobban jarsz mintha osszetorod es nincs belole semmi penz. De ahogy latom te mindenkepp a szuleiddel akarod kifizettetni az uj kocsit. Szegyen hogy ilyen “ferfiak” leteznek. Lusta vagy dolgozni halatlan vagy es meg melysegesen buta is!

2022. okt. 13. 14:26
 22/42 anonim ***** válasza:
90%
És arra gondolom nem gondoltál hogy ha összetöröd utána nem vesznek neked SEMMIT?! :D
2022. okt. 13. 14:35
 23/42 anonim ***** válasza:
87%
Ha összetöröd, fizetheted ugyanazt vagy még többet mintha később leváltanád Golfra, csak nem lesz autód. Mondjuk ilyen hozzáállással ne is legyen autód.
2022. okt. 13. 14:42
 24/42 krwkco ***** válasza:
89%

Miért kell ezt ennyit cifrázni? A kérdező feltett egy eldöntendő kérdést: "Velem van a baj?"

A válasz: igen.

2022. okt. 13. 14:58
 25/42 anonim ***** válasza:
84%
nem szeretnék hogy a gyermekük egy bussi golfos legyen ,
2022. okt. 13. 15:05
 26/42 anonim ***** válasza:
88%

"Tudod te ki vagyok? Addig örülj míg nem."

Ezzel mindent el is mondtál magadról.

2022. okt. 13. 16:38
 27/42 anonim ***** válasza:
90%
26: így van, a kérdező nem tudja, hogy saját maga kicsoda. De segítek neki: egy elszállt, követelőző kis taknyos.
2022. okt. 13. 16:41
 28/42 A kérdező kommentje:
Semmi empátia nincs bennetek.
2022. okt. 13. 17:18
 29/42 anonim ***** válasza:
87%
Nem lehetsz ennyire hálátlan és buta egyszerre, a te érdekedben remélem,hogy csak trollkodsz.
2022. okt. 13. 17:19
 30/42 anonim ***** válasza:
87%
Ha mégsem vagy troll, a legegyszerűbb módja,hogy összetörd: kimessz a
2022. okt. 13. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!