Használsz fedélzeti kamerát az autódban? Ha igen, milyen célra?
Leginkább a rendőrségi intézkedések során tud jól jönni (pl elhúz a tettes, de látszik a rendszám, vagy kétes baleset, stb).
De ezek a kihomályosított, netre feltöltött videók nem sokat segítenek, csak jót lehet rajtuk csámcsogni.
Nekem nincs, de be kellene szerezni.
Egyszer-kétszer volt necces helyzet más miatt, ahol én húztam volna papírforma szerint a rövidebbet.
Illetve időnként látok olyan közlekedőket, akiket simán megosztanék vagy beküldenék a rendőrségnek. Nem azért mert szar szemét szar spicli vagyok, hanem azért, mert mások életét és biztonságot veszélyeztetik teljesen szándékosan és tudatosan ami nem való az utakra.
Főleg azért, hogy ha baleset van akkor könnyen bebizonyítsam az igazamat.
De van amikor a felvételből vágok ki és elmentem a számítógépemre mert "érdekes jelenet" van benne számomra.
pl. balesetek utóképei ami "viccesen" alakult....
- M6, autó nekirepült a bazi nagy kék táblának
- kerék az út szélén, 200m múlva BMW beleépülve a szalagkorlátba
és hasonlók
vagy amikor épphogy balesetek vannak, azokat is elmentem.
Használok.
Egyrészt egy esetleges balesetnél bizonyító ereje van, és a rendőrség is 100%-ig elfogadja bizonyítékként, másrészt meg le szoktam mentegetni a necces vagy épp vicces közlekedési helyzeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!