Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Üdv. Központi zár nem nyitja-...

Üdv. Központi zár nem nyitja-zárja a hátsó ajtókat. Ha kinyitom a fedélzetin se jelenik meg hogy nyitva lenne. Egyik ablakot szakaszosan tudom huzni elolrol, hatulrol megy rendesen. Kilincset meghuzba lehuzodik az ablak. Hol keressem a hibát?

Figyelt kérdés
Passat cc 2010

2022. máj. 24. 18:06
 1/2 anonim ***** válasza:
kilincstől lehúzódó ablak miatt azt gyanítom, hogy az ajtóba vezető kábelek sérültek. Húzd le a kábelvezető gumit és nézd meg mindegyik rendben van-e. 12 éves autóknál előfordulhat, hogy kidörzsölődnek
2022. máj. 24. 21:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Azon már túl vagyok, rendben volt mind. De most találtam egy utólagosan bekötött valamit a bizti tábla alatt ami elég rossz állapotban van. Inkább keresek egy szakembert aki kiszedi és visszaköt mindent a helyére. Remélem ez lesz a hiba
2022. máj. 24. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!