Adott egy Skoda Superb 2.5 v6 tdi és olyan kérdésel fordulnék hozzátok hogy rendesen ment az auto egyszer csak le ált nem fogyot ki nem levegosodőt le! És egyszerűen csak teker de nem indul esetleg valakinek valami tipp?
Privátra válaszolva, az immóra nem is fog hibakódot dobni.
Pótkulccsal is próbáltad?
Mégis miből gondolod hogy nem levegősödött le???
Mert azt nem lehet látni csak úgy hogy ránézel.
Nem akarok rossz lenni, mert én azon emberek közé tartozom, akik szerint a 2.5 TDI nem épp olyan rossz motor mint mondják. De azért na, mégiscsak egy idő 2.5 V6 TDI-ről beszélünk :D
Amúgy mégis mit jelent nálad ez, hogy légtelenítve van? A hiba után próbálkoztál, vagy előtte légtelenítetted? Amúgy szerintem ha csak egyik percről a másikra állt le, nem mechanikai gondja lesz, hanem valami elektronika. Hibakód nincs? Ha van, írd le mit dob fel.
Azért kérdezem ennyire a légtelenítést, mert bár ezek adagolósak, de az a VP44 adagoló komplikáltabb rajta, mint egy Common Rail rendszer. Superbet és Passatot annyira nem ismerem ezzel a motorral, de A4 és A6-os Audiban többel is találkoztam, szereltem is, és ott tudom, hogy a quattro hajtás miatt mekkora szívás volt az üa pumpát javítani, és beállítani, hogy jó legyen. Ha megfigyeled parkolókban is, minden második 2.5 V6 TDI, főleg Audikban, másodpercekig köszörül, amíg beindul végre, ez az adagolók miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!