Szoktatok kézi fékkel fékezni vezetés közben?nekem sikerült ez büntetőfékezésnek számít? Mögöttem jövőnek volt fedélzeti cam-ja! De nem anyázott!nem hízott ki belőle semmi féle reakciót? Vagy fel sem tünt neki?Várhatok valamit? Semmi baj nem történt
Jó sok kérdés egyszerre, na, lássuk sorban!
Nem szoktam kézifékkel lassítani, mert nekem az üzemi fék is megfelel erre a célra.
Ha úgy alkalmaztad, hogy ezzel a másikat szánt szándékkal feltartottad, akkor büntetőfékezés.
Azt, hogy volt-e rá bármi reakciója a mögötted haladó, nem tudom, te voltál ott, te láttad. Már amennyire láttad, mert gondolom, csak a tükörből figyelted. Azt, hogy feltűnt-e neki, tőle kellene megkérdezni.
Hogy mit várhatsz, az elsősorban attól függ, feltűnt-e neki, erre a kérdésre, mint írtam, itt nem fog tudni válaszolni senki.
Mi az, hogy "neked sikerült"...??
hogy lehet véletlenül behúzni a kéziféket..? :-DDD
Ráadásul menet közben....
"Szoktatok kézi fékkel fékezni vezetés közben?"
Normál esetben nem, mivel forgalomban balesetveszélyes.
"nekem sikerült ez büntetőfékezésnek számít?"
Nincs egzakt definíciója a büntetőfékezésnek, de kb. az a lényege, hogy valami sérelmedet megbosszulod és ezért lassítasz a másik jármű előtt hirtelen. A kézifék azért alattomos, mert nem kapcsolja be a féklámpákat.
"nem hízott ki belőle semmi féle reakciót? Vagy fel sem tünt neki?"
Nem tudjuk, nem voltunk ott. Ha nem okozott nagy lassulást a fékezésed, akkor lehet, hogy nem tűnt fel neki.
"Várhatok valamit? Semmi baj nem történt"
Ha a másik feljelentett és tényleg veszélyes volt, amit csináltál, akkor lehet, de nem valószínű.
Ez egyre jobb lesz. Az előtted haladó meg merészelt állni a ZEBRA előtt, erre te kézifékkel "vészfékezel".
Légyszi mondd, hogy csak trollkodsz és igazából nem vezetsz.
És pontosan ezért nem használunk kéziféket menet közben.
Gyengébb a fékhatása és megcsúszhat tőle az autó.
Most szerencséd volt, hogy egyenesben csináltad, ha kanyarban lettél volna, akkor megpördül az autód.
A zebrát eleve fokozott óvatossággal kell megközelíteni, tehát számítanod kellett volna rá, hogy meg kell állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!