Szoktatok kézi fékkel fékezni vezetés közben?nekem sikerült ez büntetőfékezésnek számít? Mögöttem jövőnek volt fedélzeti cam-ja! De nem anyázott!nem hízott ki belőle semmi féle reakciót? Vagy fel sem tünt neki?Várhatok valamit? Semmi baj nem történt
Ja, szoktam vizes úton így bevenni a kanyart. :D
A büntetőfékezés meg az, amikor valakit azzal akarsz büntetni valami neked nem tetsző tettéért, hogy hirtelen befékezel előtte. Ha forgalmi okból fékezel hirtelen, az nem büntifék.
Szerintem rajtad kívül senki le sem szarta, hogy a kézivel szórakozol. De minek rángatod egy szimpla fékezés helyett, amikor épp semmi értelme?
De ez az egész kérdés totál fura. Te tényleg ezt rakod össze fejben a szituról? Vagy csak unatkozol, és összedobtál egy fiktív kérdést?
De egyáltalán hogy jött az egész...???
Eleve úgy tanítják, és hosszú évek alatt rögződik, hogy kézifékhez csak álló helyzetben nyúlunk.
A "mai" autókon marha gyenge a kézifék menetközben....
Anno a ladákon volt rohadt jó kézifék, simán blokkolta a kerekeket hátul.
A maiak max a vizes füvön csúsznak meg :D
#18!
Megfelelő műszaki állapotú autónál, vajon miért lenne gyenge a kézifék?
Főleg annyira, hogy egy 40 évvel ezelőtti lada az etalon? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!