Fedélzeti kamera beépítés?
Persze hogy lehet direktre is kötni.
Aki ért hozzá annak nem nagy munka.
#5!
H Astra. Bezártam az autót, másnap is ment a szivargyújtó. A fogyasztókat elméletileg egy idő után le kellene kapcsolnia. Pl ha nyitva hagyod az ajtót a beltérvilágítás egy idő után, kb 10 perc, lekapcsol. De nálam a szivargyújtóval ezt valamiért nem hajlandó megtenni.
Pont a napokban láttam H Astrás facebook csoportban, hogy valaki rakott feszültségmérős USB-töltőt a szivargyújtóba fixre. A kommentek között az első kérdés, az volt, hogy oldotta meg, hogy ne menjen folyamatosan leállított autónál is. Tehát nem egyedi az esetem. A válasz egyébként az volt, hogy relézni kellett.
Emellett van egy K Astrám is. Annál valóban úgy van, ahogy írod. Pár merc után lekapcsol. A H nem.
Ja, még valami! (#6-os vagyok ismét)
Van a H Astrámhoz gyári típusspecifikus hűtőboxom. Ez is a szivargyújtóról kapja az áramot. Van benne gyárilag feszültségfigyelő funkció. Azaz, ha álló autónál bizonyos szint alá esik a feszültség, lekapcsolja magát, hogy ne szívja le az akkut, indítható legyen az autó.
Ha amúgy is lekapcsolna a szivargyújtó, akkor a "hülye" mérnökök, mi a fenének tervezték bele feleslegesen ezt a funkciót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!