Gyakran lefulladok a kocsival kereszteződésben. Tanács?
Figyelt kérdés
Fordulatszám mérő állása mikor megfelelő indulásnál? Azt hallottam azt is érdemes figyelni. Köszönöm a válaszokat.2022. szept. 28. 19:14
21/26 anonim válasza:
Második legnagyobb kijelzőfelület? Nem minden autóban van, csak szólok.
22/26 anonim válasza:
régi swift Gl_GA ban nincs
2005-2010 közötti swiftben sincs mindegyikben !!!!
daewoo matizban sincs
sorolhatnám naphosszig.
23/26 anonim válasza:
De viccesek vagytok, lepontozzátok az utolsó két választ. Pedig a tények makacs dolgok. Nem minden autóban van fordulatszámmérő.
24/26 anonim válasza:
23# én vagyok a 22. Neked szólok. Én már csak havi 1-2x nézek be de annyira szánalmas, a dedóban több értelme van. Komolyan az ember ad egy normális választ, pl Swiftben nincs tachométer és lepirosozzák :D Elmehetnek a jó büdös francba, ezért kár tanácsokat adni vagy segíteni. Na tali novemberben addigra talán megjön a kedvem pötyögni.
25/26 krwkco válasza:
Nem érdemes a pontozással törődni.
Az értelmes emberek ki tudják válogatni a kommentekből az igaz információkat. Függetlenül a karika színétől. Ezért lehet hasznos a gyakori. Nem a pontok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!