Sibrik Miklós út és a Vakbottyán utca kereszteződésénél egy fix traffipax van?
Figyelt kérdés
A Sibrik Miklós úti felűljárónál az Üllői út irányába a lámpánál egy fix traffipax van elhelyezve?2022. ápr. 21. 06:16
1/7 anonim válasza:
Aligha, inkább forgalomfigyelő. Ezzel együtt ha valahol, hát ott nem csapatnék lefelé a felüljáróról, mert rengeteg a kósza gyalogos és még autóval is van, akinek Level 99 az a csomópont és beszédelegnek eléd.
2/7 anonim válasza:
Nem. Ahol fix traffi van ott előtte ki van téve a figyelmeztető tábla. Ennek kitételét a KRESZ kötelezően előírja. [link] ,19.133693,3a,75y,148.29h,78.99t/data=!3m6!1e1!3m4!1skjlEd5jTrw6DhxeobKKUXQ!2e0!7i16384!8i8192
3/7 anonim válasza:
és aho nincs traffipax ott nem is büntetnek?
pl ha 50 helyett 60 at megyek
4/7 anonim válasza:
"és aho nincs traffipax ott nem is büntetnek?"
Mi alapján büntetnének?
5/7 anonim válasza:
na zsir akkor az 50-et ezentúl 80 nak fogom kezelni :DDDD köszi
6/7 anonim válasza:
5-ös
Azért arra figyelj, h9ogy ez csak a fixen telepített traffikra vonatkozik! Bármikor, bárhova kiállhatnak mobil traffival, ahhoz nem kell előjelző tábla.
7/7 anonim válasza:
igen a táblát néztem én is az OMV kútnál elég trükkös mert a tábla után 20 méterre ott a szuper traffi vagy mi...mire elolvassák már kész is a fotó.
De köszi amugy nem vagyok szabálytalankodó, sosem okoztam balesetet, de eentúl 40 helyett 50 -el robogok át a margit hídon ha nincs büntetés :D az is számit azért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!