Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Én hibáztam szerintetek?

Én hibáztam szerintetek?

Figyelt kérdés

Hazafelé jövet egy főútra kanyarodtam jobbra, elnéztem balra és úgy ítéltem meg, hogy az érkező jármű elég messze van, nem nagyon szoktam rizikózni és úgy általába véve elég dinamikusan betudok kapcsolódni a forgalomba. Miután kifordultam néhány mp múlva az érkező ott termett mögöttem és vadul dudált, gondolom fékeznie kellett.

Mindig átértékelem itthon ezeket a szitukat, hogy a jövőben előrelátóbb legyek, de nem vagyok benne biztos, hogy én hibáztam. Előfordulhat, hogy az érkező jóval a megengedett sebesség felett közlekedett, én pedig emiatt rosszul mértem fel a helyzetet, persze elismerem, vezethet ő 200-zal is, engem nem jogosít fel elsőbbségre.

Mit gondoltok?

2022. máj. 28. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Dudált rám már mindenféle helyzetben autós. Lehet elkenőrizni akarta, működik-e. Ha satuznia nem kellett, kormányt sem rántotta félre, akkor nem történt semmi.
2022. máj. 28. 18:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Szó sincs egyikről sem. Mire mögém ért dudálva már kb 70-nel közlekedtem.
2022. máj. 28. 18:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja, akkor csak egy idegbeteg fåsz volt, aki még beléd is menne, ha mondjuk beragadnál egy kereszteződésben 5 másodpercre, akadályozva őkelmét a haladásban.
2022. máj. 28. 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mónárricsi 2, rengeteg ilyen van az utakon. Majd elviszi azokat is az agyvérzés, türelem.
2022. máj. 28. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:
60%

Ha gyenge a forgalom, várd ki azt a pár autót, és utána indulj meg.

Erős forgalomban meg irány a "lyuk", nagy gáz, és szard le a dudát.

2022. máj. 28. 19:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ki tudtál kanyarodni és tovább haladni, akkor nem volt veszélyhelyzet.

Ha hülyeséget csináltál volna, akkor nem lett volna dudaszó, csak egy csatt.

A mi cégünk előtt úgy van, hogy többsávos útra kell kanyarodnom balra.

Nagy forgalomban itt mindenki úgy közlekedik, hogy ha a jobbról jövőnek fékeznie kell, akkor is kihajt, mert máshogy nem lehet kijutni innét.

Ha én jövök a védett úton és látom, hogy az alárendelt úton elindul egy autó, akkor elveszem a gázt, én már nem nyomom neki.

Elég szomorú, hogy egyesek rágyorsítással akarják megakadályozni, hogy más is bekapcsolódhasson a forgalomba!

2022. máj. 28. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:
11%
Azt gondoljuk, hogy ha még te sem voltál rá képes, akkor mi pláne nem tudjuk meghatározni, hogy ki hibázott. Ebből lehetetlen megállapítani, hogy ki milyen sebességgel, milyen távolságról érkezett
2022. máj. 29. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!