Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi történik, ha ráhajtok egy...

Mi történik, ha ráhajtok egy e-rollerre autóval?

Figyelt kérdés

Rengeteg bérelhető e-roller van elhajigálva a városban, sokszor kilógnak az úttestre is. Egy szűkebb, emelkedős utcára kanyarodtam be, ott konkrétan nem látszott, csak az utolsó pillanatban és úgy rántottam el a kormányt.

Mi lesz a rollerrel, ha véletlenül ráhajtanék egy személyautóval? Széttörik vagy nem lesz baja?

Ilyenkor ki fizetné a kárt? Én, vagy aki az úttestre lógva hagyta a rollert? Esetleg benyeli a kárt a bérlős cég?

2022. aug. 26. 22:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

5-10 km/h-val semennyi hisz kb bármilyen "hirtelen" eléd ugró roller előtt meg tudsz állni...

De persze, én vagyok a hülye, hogy ezt mondom... Neked van igazad, sehol egy roller-átkelőhely vagy valami, hogy képzeli hogy kiugrik eléd...

2022. aug. 27. 08:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Legalább koszálltál arrébb dobni, vagy bíztál benne, hogy valaki majd átmegy rajta?
2022. aug. 27. 20:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha a rollert rossz helyen kapod el, és sérül az akkucsomag, akkor akár még nagy bajo is lehet. Pillanatok alatt olyan nagy lánggal kezd égni, hogy simán felgyújthatja a kocsidat. De az olajteknőben, vagy a karosszéria aljának korrózióvédelmében is kárt tehet.
2022. aug. 27. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!