Mi történik, ha valamilyen okból (eszméletvesztés, ittas állapot, feledékenység, stb.) egyszerűen elfelejtjük, hogy hol parkolunk az autónkkal?
Figyelt kérdés
2022. júl. 31. 12:38
1/12 anonim válasza:
Milyen szempontból? Én megnézném a gyári mobilalkalmazásban, hogy mi az autó pozíciója. Mikor szervizbe viszem és próbaútra viszik, akkor is szoktam nézni, hogy merre járnak vele.
Ha valami régebbi autó és nincs benn még ilyen, akkor azt csak tudod, hogy melyik környéken szoktál vele járni. Vagy legalább hogy melyik városban/kerületben.
3/12 anonim válasza:
HA ilyen van akkor jobb ha nem is fogsz autóba ülni.
4/12 anonim válasza:
Peldaul visszanezed a google helyadatokat, hogy hol jartal aznap. Mivel regisztralja hogy mettol meddig es honnan hova vezettel, hamar megkesz az auto.
5/12 anonim válasza:
4. Jó ötlet, de az aktuális pozíciómat gyakorta kilóméterekkel arrébb teszi. Vizen is tudok járni, és volt, hogy lerakott brazil helyre, úgy, hogy soha nem hagytam el Európát.
6/12 anonim válasza:
Elindulunk megkeresni. Ne hidd, hogy ez nem szokott bárkivel előfordulni. :D
8/12 anonim válasza:
Szerintem akinél ilyen előfordul az menjen el dokihoz, mert súlyos memóriazavara van.
9/12 anonim válasza:
8. Jó tanács, csak mit fog kezdeni a 8 zsemlével meg a 20 deka parízerrel utána?
10/12 anonim válasza:
#9 Tök mindegy, aki azt elfelejti hogy hova parkolt az a zsemlét meg a parizert is el fogja felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!