Ilyenkor mi történik?
Tehát van egy autóm, és két hónappal ezelőtt lerobbantam vele, és azóta a szerelőnél van. A szerelő két hónapja hiteget, hogy el fogja kezdeni a javítást, stb. De szerintem még decemberre sem lesz abból az autóból semmi, mert nagy baja van. Na, én addig ki akarom vonatni ideiglenesen a forgalomból.
Na, de az én szerelőm szokása az, hogy a kész autóval ő még napokig furikàzik össze-vissza, és csak úgy adja vissza az autót, hogy szinte nullán van az üzemanyag. Ilyen szempontból dupla szerencsétlen vagyok, mert közvetlen lerobbanàs előtt tankoltam telitankot...
Szóval a kérdésem: Ha kivonatom ideiglenesen a forgalomból az autót, de a szerelőm miután kész van az autóm elkezd vele össze-vissza furikàzni, de elkapja a rendőr, vagy felveszi a kamera, akkor engem fognak felelősségre vonni? Én vagyok a tulajdonos, és az üzembentartó is.
Valahogy abszolút nincs kedvem egy rendőrségi eljáráshoz, plusz hatalmas pénzbírsághoz, főleg nem más ostobasága miatt. Hiába mondanám a szerelőnek, hogy ki van vonva az autó nem érdekelné, menne vele tovább, amint kész van, mert ezt a benzin kifurikàzást eljátszotta velem százszor kb, és nem érdekli őt semmi.
Tudom, jogos a kérdés, ha ilyen egy barom miért van nála az autóm? Azért, mert máshol még drágább lenne a javítás, és más nem is vállalta aznap, mikor lerobbantam.
Elhozni nem tudom tőle, az autó nem indul be, elvontatni pedig nem tudom sehogy. Nincs aki segítsen, a trailer meg többe kerül, mintha ott hagyom a szerelőnél a kocsit.
Mi én? Hogy én vagyok az akinek két hónapja szerelőnél van az autója? Akkor igen, én!
Amúgy nem idióta kommenteket kértem, hanem választ a kérdésemre. De gondolom a kérdést sem sikerült elolvasni, csak ide hánytàl valamit.
Azt büntetik, aki az autót vezeti.
Amúgy meg vidd normális szerelőhöz. Mert ez nem normális, hogy 2 hónapja ül az autódon, meg hogy azzal furikázik ide-oda.
Ilyenkor az van, hogy egy kóklerhez hordod az autódat, aki hülyének néz téged.
Bár ha ez eddig nem tűnt fel, akkor tényleg az is vagy.
Nem beszólàsokat kértem, hanem normális kommenteket! De látom itt mindenki maximum kritizàlni tud, normálisan választ adni nem. De garantálom azt, hogy itt mindenki úgy osztja azt észt, hogy nem hogy autója, de még jogosítványa sincsen.
Na mindegy.
Egy ember tudott válaszolni értelmesen, neki köszönöm, a többi meg mehet a pi csàba!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!