Opel Astra h hangszóró keret mérete?
A következőkben kérnék segítséget vásároltam egy hangszórót a kocsimba ami egy opel astra h 2005 hatchback. A probléma akkor jött elő amikor leszedtem az ajtókárpitot és rájöttem hogy a régi hangszóró helyére az újat nem nagyon lehet rögzíteni mert speciális keret kéne hozzá, mivel a gyárinak ovális kerete van. Szeretnék egy ilyen keretet készíteni otthon viszont nem tudom a pontos adatokat és már nincs meg a régi hangszóróm se hogy körberajzoljam. A kérdésem az lenne hogy hol tudom megnézni hogy milyen keretet gyártsak le neki azaz hogy az eredeti három felfogatási pontok között mekkora a távolság? A keretethez tudnám rögzíteni a hangszórót és akkor fel is tudnám rakni az ajtóra ha meg tudnám csinálni ezt a keretet, de nincs alaprajzom hozzá. Egyébként erről a hangszóróról lenne szó:
tudom azt is hogy lehet keretet venni, de jelenleg ha megrendelem az legalább 2 hét az ünnepekre való tekintettel.
Köszönöm, hogy elolvastad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!